2014. május 8., csütörtök

Interjú Chris Sheffielddel (Ben) Baton Rouge-ból

Kimmy Westnek volt olyan szerencséje, hogy ellátogathatott a film forgatására Baton Rouge-ba. Ennek keretében interjút készíthetett a film szereplőivel, amiket napi felbontásban fogok kitenni.
Ma a Chrissel (Ben) készült interjút hoztam nektek. :)



Chris mesél a könyves-Ben és a filmes-Ben közötti különbségekről:

Chris: Határozottan hűek maradtunk a könyvhöz. Bennel kapcsolatban van néhány változás. A filmben Futó lesz. Az Átváltozás meglepetésként fog érni titeket a filmben, ezt elmondhatom. Szeretni fogjátok Bent és majd meglátjuk mi fog történni.

A filmben Ben egy magas-rangú Futó.

Chris: Ben szintén egy veterán Futó. Minho balkeze. 1-1,5 éve biztos a Tisztáson van. A fő, legfontosabb dolog a szerepemben, hogy sokat ad a történethez. Ben hozza a veszélyt, a kockázatot, a kiszámíthatatlanságot a Tisztásra.

A forgatókönyvben a Futók „háborús veteránoknak” vannak leírva.

Chris: Egy sor van a forgatókönyvben, ami leírja a Futókat. Ez úgy szól, hogy a Futók olyanok, mint a „háborús veteránok”, akik nincsenek visszaszokva a normális életbe. Ez egy erős állítás. Elhelyezi a Futókat a csoportban. Mert mi olyat látunk, amit senki más. Ki Hong Lee (Minho) beszélt arról, hogy a Futók legfontosabb szerepe, hogy visszahozzák a reményt a csapatnak. Mert mi vagyunk a kijutás kulcsai. Ezt tudjuk és csak egymásra számíthatunk.

Milyen volt életre keltenie a karaktert?

Chris: A legnagyobb dolog ebben a könyvek és a rajongók. Még soha nem keltettem életre olyan karaktert, akit a rajongók már ismertek és szerettek. Nagy volt a nyomás. Azt hiszem egész jól teljesítettem, ahogyan mindenki más. 


Forrás: [x

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése