2014. május 5., hétfő

WonderCon: Will Poulter interjú


Előkerült egy újabb videó interjú a WonderConról, ahol épp Will Poultert faggatták a filmről és ezzel kapcsolatos élményeiről. A videó alatt szokásosan érkezik magyarul az elhangzottak összefoglalása.



  • Will elsőnek a karakteréről, Gally-ról beszél. Elmondja, hogy a filmben nem lesz olyan egyértelműen negatív karakter, mint a könyvben volt. Sokkal komplikáltabb lesz a helyzet, és a filmben remélhetőleg jobban át fognak jönni az indokai, hogy Gally mit miért csinál.
  • Azt kérdezik tőle eztán, hogy olvasta-e a könyvet és abból is vett-e inspirációt a karakterhez, vagy csak inkább a forgatókönyvhöz ragaszkodott. Will elmondja, hogy a forgatókönyv nagyon hasonlít a könyvhöz, és habár olvasta a könyvet, és forrásként tekintett rá a karakteréhez, de inkább a forgatókönyvhöz ragaszkodott a forgatás során.
  • Eztán arról kérdezik, hogy milyen volt Wes Ballal együtt dolgozni. Will azt válaszolja, hogy remek volt a munka, Wesnek kitűnő meglátásai vannak, tudja mit, hogyan kell csinálja. Nagy hangsúlyt fektetett nem csak arra, hogy a film jól nézzen ki, hanem az érzelmek ábrázolására is. És épp ettől lesz majd a film különleges.
  • Will a Dylannel való közös munkáról azt mondja, hogy jó barátok lettek a forgatáson, Dlyan remek színész, és élvezte a vele közös munkát. Soha senkit nem látott még ilyen keményen dolgozni, és Dylan mindenki számára inspiráló volt a forgatás alatt.
  • Will beszél Az Útvesztő film, Az Éhezők Viadala és a többi disztópia közötti hasonlóságról. Kiemeli, hogy ez egy egyedi film, és próbáltak valami mást alkotni, mint az eddigiek. Bizonyos alap dolgokban hasonlít a film a többi disztópiára, de alapvetően teljesen más. Reméli, hogy mindenkinek tetszeni fog majd a film.
  • A végén arról kérdezik, hogy szerinte a könyv rajongói elégedettek-e lesznek a filmmel, vagy sem, és hogy akik nem ismerik a könyveket, azoknak felkelti-e majd az érdeklődését a film. Will azt feleli, hogy a rajongók szerinte biztosan elégedettek lesznek a filmmel, mert idáig is végig támogatóak voltak mindennel kapcsolatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése