2014. május 26., hétfő

W.C.K.D. karakterprofilok 3.: Thomas és Chuck


A W.C.K.D. karakterprofilok folytatása következik, ma az utolsó kettőt, vagyis Thomast és Chuckot hoztam el nektek. A tegnapelőtti Gally és Teresa anyag ITT tekinthető meg. A tegnapi Alby, Minho és Newt anyag pedig ITT.


"Az A2-es alany teljes memóriavesztést szenvedett és továbbra is zavarodottan viselkedik. Előre nem látható, valószínűleg nem szándékos hatást fejt majd ki a többi alanyra. Az alany fejlődése az előre megjósolt sebességgel történik, gyorsabban, mint a többiek esetében történt korábban. A többiekkel való interakciója során kiderült, hogy az A2-es alany erős vezetői képességekkel rendelkezik, de emellett nehezen hoz döntéseket és ellenáll a hatalom megszerzésének. Néhány alany, aki támogatásával mellé állt, segíti a fejlődését és a stratégia gondolkodásának javulását. A többiek veszélyt jelenthetnek rá. Erősen ajánlott a folyamatos megfigyelés, mivel a megállapítások meggyőzőek lehetnek."


"Az A2-es alany érkezése után ő lesz az első barátja. A fiatal kora és az alacsony szintű fizikai ereje miatt, az alanyra nem tekintenek fenyegetésként a csoportban. A növekedését és alkalmazkodási képességét azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni. Meginghatatlan hűsége miatt közelebbi vizsgálatot igényel. Javasolt az elővigyázatossági felügyelet az A2-es alany felé tanúsított szélsőséges hűsége miatt."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése