2014. május 4., vasárnap

Rövidebb interjú a WonderConról


Ismét egy újabb interjú következik, még mindig a WonderConról. Találtunk néhány kisebb (mindössze pár perces) interjút, és ezeket is hozni akarjuk nektek, azokból a lényeges dolgokat kiemelve.


  • James Dasner (a könyvek írója) elmondja, hogy az ihletet a Legyek Ura és a Lost sorozat adta a könyvek írásakor. Akkor írta a könyvet, mikor még ment a Lost című sorozat, így ennek is nagy hatása volt rá. Wes Ball hozzáteszi, hogy a film készítésekor is ez volt a két legfőbb inspiráció.
  • Dylan megjegyzi, hogy mikor elsőnek hallott erről, akkor egy igazán újszerű és friss ötletnek gondolta, ezért is akarta a szerepet.
  • Will elmondja, hogy elsőnek a forgatókönyvet olvasta, majd utána a könyvet, mindkettő tetszett neki, és az is, ahogyan mindkettőben Gallyt ábrázolták. Gally az ő karaktere. Szerinte mindenki szeretni fogja a filmet, James is izgatott miatta, és még szerinte is van ugyanolyan jó a film, mint a könyv, ami nagy dolog.
  • Westől megtudhatjuk, hogy ez egy kalandfilm, azt mutatja be, hogy a fiúk, hogyan szöknek meg erről a helyről. A film arról a rejtélyről szól, hogy miképp kerültek erre a helyre, és hogyan jutnak ki onnan. 
  • Dylan megint elmeséli miről szól majd a film, és hogy ki az ő karaktere.
  • Will elmondja, hogy az egyetlen változás Gally tekintetében a könyvhöz képest, hogy amíg ott egyértelműen Gally volt a "gonosz", a filmben kicsit változtattak a karakterén. Itt sokkal ellentmondásosabb karaktert csináltak belőle, félúton van jó és rossz között, és nem lehet tudni, hogy tulajdonképpen melyik oldalon áll. Hozzáteszi, hogy a filmben Gally motivációi sokkal érthetőbbek és reálisabbak lesznek, így remélhetőleg nem csak utálni fogják az emberek. A végén még elmondja, hogy nekik vannak a legjobb rajongóik, mert eddig mindenben támogatták őket az elejétől fogva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése