2014. május 24., szombat

W.C.K.D. karakterprofilok 1.: Gally és Teresa


A marketing kampány egyik fontosabb állomása volt, mikor a W.C.K.D. (VESZETT) számára létrehozott weboldalon egyesével jelentették meg a főszereplők adatlapjait, melyek olyanok lett, mintha maga a W.C.K.D. készítette volna róluk a feljegyzést. Mivel mostanában nincsen nagyon más anyag (igen, megint leállt az élet a film körül) így gondoltam hozom nektek ezeket a képeket, alattuk a karakterhez tartozó szöveg fordításával.


"Az alany úgy tűnik Alfa tendenciákat mutat. Nem rendelkezik azzal a természetesen karizmával, amivel a többi vezető alany. Az A2-es alannyal szemben nyílt ellenségességet mutat. Agresszív és változékony hangulatú, a büszkesége és a dühe gyakran győz a racionalitása felett. Kifejezetten egoista és nyugtalan. Az alany folyamatos ellenségességet mutat az A2-es alannyal szemben, egymás ellentétei. Ha a dominanciáját veszély fenyegeti akkor meggondolatlanul reagál rá. Elővigyázatossági megfigyelés ajánlott az esetében."


"Az alanyok többsége gyanakvással és nyugtalansággal reagál az A1-es alany megjelenésére. A nemek közötti különbözőség és az alany népszerűtlen állításai miatt az összes többi alanyban bizalmatlanságot szült iránta, kivéve az A2-es alanyt. Ők ketten alapvetően megértik egymást, de továbbra sem világos számukra, hogy mit jelenthet a köztük kialakult kölcsönös ösztön. Ajánlatos a kapcsolat fejlődésének folyamatos figyelemmel kísérete."

Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése