2015. augusztus 30., vasárnap

A BoxOffice oldal 50 millió dolláros bevételt remél a Tűzpróbától a nyitóhétvégén


Az Útvesztő tavaly nagy siker volt pénzügyileg, és már a nyitóhétvégén igen sok pénzt termelt a készítőknek. Ez a nagy siker pedig egyértelműen magával hozta a folytatást. Az első film csaknem a tízszeresét termelte ki végül az elkészítési költségeknek, így a filmstúdió igen jól járt vele.

Most, hogy közeleg a második felvonás, a Tűzpróba premierje sokan elkezdtek találgatni, hogy vajon ez is akkora siker lesz-e, mint az első rész volt avagy sem. A BoxOffice oldal egy hosszabb cikket írt erről, és a spekulációik szerint a Tűzpróbában van annyi potenciál és van benne annyi lehetőség, hogy a nyitóhétvégén akár 50 millió dolláros összbevételt produkálhat.

Nem akarom lefordítani ezt a cikket, csupán gondoltam megosztom veletek, hogy odakint nagyon bíznak a Tűzpróba film sikerében, és több jel is arra mutat, hogy ha lehet még több pénzt fog hozni, mint az első rész tette. Több is volt az előállítási költség, így a filmstúdió is nagy sikert remél.

Nem szeretek előre inni a medve bőrére, és nem szeretem az ilyet, mert ilyenkor lehet nagyot koppanni, de bízzunk abban, hogy igazuk lesz, és mind pénzügyileg, mind kritikailag, mind rajongói fogadtatás tekintetében hozza a film azt a szintet, amit elvárunk tőle. Hogy mi lesz, azt így nem lehet előre megmondani biztosan, de bízzunk a legjobbakban.

1 megjegyzés:

  1. Én is nagyon remélem h jó lesz a film, nem szeretnék csalódni. Főleg mert ebben az évben ez az egyik általam legjobban várt film. Bár általában nem bánom ha vannak változtatások a könyvhöz képest,de ebben az esetben arról van szó,h a két könyv cselekményét kissé összekeverték, így vannak aggodalmaim. De bízom benne h jól megoldották :)


    VálaszTörlés