2015. augusztus 12., szerda

Olvassuk újra a Tűzpróbát!


A tavalyi Az Útvesztő újraolvasáshoz hasonlóan idén ismét szeretnék a Tűzpróba film megjelenése (szeptember 17.) előtt veletek együtt feleleveníteni magát a könyvet, és reméljük, hogy ti is kedvet kaptok hozzá. Semmi sem fog változni, hanem minden marad úgy, mint tavaly, talán csak annyit változtattam rajta, hogy most kissé hamarabb fogjuk kezdeni, és akkor a film mozikba kerülése előtt néhány nappal fejezzük be. Így mindenki friss könyves élményekkel ülhet be a moziba.

Mivel az újraolvasás menete és minden egyéb tudnivaló ezzel kapcsolatban nem változott, így a tavalyi bejegyzésből másolom ki ide, hogy is fog ez zajlani tulajdonképpen, így az új olvasóink és látogatóink is megérthetik miről lesz szó. :)

1.. Összesen 11 napnyi újraolvasós poszt fog kikerülni az oldalra.
2. Nem fejezetenként fogunk haladni, mert a Tűzpróbánál egy fejezet általánosságban kb. 10-20 oldalt jelent, arról meg nem lehetne sok mindent írni és beszélni sem. Persze lesz olyan, hogy egy fejezet lesz egy adott napon, de olyan is előfog fordulni, hogy akár kilenc is!
3. Hogyan fog kinézni ez az egész? 
Minden újraolvasós poszt az adott fejezetek rövid összefoglalójával fog kezdődni. 
Ezután következnek az idézetek a könyvből (természetesen a megadott fejezetekből), majd végül néhány fanart kerül a poszt végére, hogy vizuálisan is el tudjuk képzelni az eseményeket. :)

Az összes poszt alá várjuk a hozzászólásaitokat, ha van releváns fanartotok vagy kedvenc idézetetek, akkor azt is!

Tavaly sajnos nem volt olyan népszerű az újraolvasás, vagy csak nem fűztetek hozzá semmilyen megjegyzést vagy véleményt, mindenesetre idén ismét megcsinálom, és remélem, hogy most többen tartatok velünk. :) 

Végül pedig leírom nektek az újraolvasás menetrendjét.
(3 nap alatt szerintem el lehet olvasni 30-40 oldalt, annyi senkinek se lehet megerőltető, vagy időigényes. Vagyis bízom benne.:)

Augusztus 14. - 1. nap (1.-6. fejezetig)
Augusztus 17. - 2. nap (7.-13. fejezetig)
Augusztus 20. - 3. nap (14.-18. fejezetig)
Augusztus 23. - 4. nap (19.-25. fejezetig)
Augusztus 26. - 5. nap (26.-29. fejezetig)
Augusztus 29. - 6. nap (30.-35. fejezetig)
Szeptember 1. - 7. nap (36.-39. fejezetig)
Szeptember 4. - 8. nap (40.-43. fejezetig)
Szeptember 7. - 9. nap (44.-51. fejezetig)
Szeptember 10. - 10. nap (52.-58. fejezetig)
Szeptember 13. - 11. nap (59. fejezettől - az epilógusig)

Ne feledjétek, augusztus 14-én kezdünk! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése