2015. augusztus 3., hétfő

Ismét új képek és egy Tűzpróba teaser videó


Megint összegyűlt egy jelentősebb mennyiségű új kép a színészeinkről, amit mindenképp hozni akarok nektek, másrészt pedig kaptunk a Tűzpróbához egy kis teaser videót.

Kezdjük elsőnek a videóval, amiben igazából semmi lényeges dolog vagy épp újdonság nem hangzik el, így nem fogom lefordítani, de akinek kedve van hozzá, az nyugodtan megnézheti. Nagyon új jelenet se látható benne amúgy.


Amerikában szeptember 4-én jön ki a Tűzpróbához készült képekkel illusztrált filmkönyv, amiben a film kulisszatitkairól olvashatunk majd. Ebből előkerült két oldal, amin 4 új jelenetfotót láthatunk. Nem a legjobb minőségben, de azért látható a lényeg.



Ezeken felül pedig az előző Teresára utaló forgatási képhez hasonlóan megjelent az Arisos díszlet is.

Aztán a videó után érkezzen maguk a képek. Megint van jó pár kép, és ezeket ismét ömlesztve hozom, csak néhányat fogok közülük kiemelni.


Ki Hong az utóbbi napokban Los Angelesben vett részt a KCON rendezvényen.



Aztán Dexter még mindig Londonban van Nathalie-val, és a többiek után Thomassal is találkoztak.



Továbbá Dexter és Nathalie Londonban ünnepelték meg Aml-el a születésnapját, és erről is tettek fel két képet.



Ha jók az értesüléseim, akkor Kaya a napokban Brazíliában járt, és ott népszerűsítette a Tűzpróbát. Legalább twitteren erről volt szó. Emellett befestette a haját is kékes-lilás ombréra, amiről szintén felkerült néhány kép. Elsőnek képek a fodrásznál, majd pedig a kész műről.






Will jelenleg nyaral, vagyis tulajdonképpen síel valahol, ő is megosztott erről pár képet.




2 megjegyzés:

  1. Kaya most úgy néz ki mint Liz Gillies a Victoriousból nem?:)

    VálaszTörlés