2015. augusztus 18., kedd

Ki Hong Lee interjú


Augusztus 8-án a kedvenc futárunkat megtestesítő Ki Hong Lee részt vett a New Yorkban megrendezésre kerülő KCON-on. A rendezvényen készült vele egy több mint 20 perces interjú, aminek a fontosabb információit a videó alatt olvashatjátok. :)




A panel lényegét a tovább után olvashatjátok. :)
  • Ki Hong arról beszél, hogy milyen szerencsés, hogy megkapta Minho szerepét illetve, hogy a tény, hogy a karakter ázsiai, nem befolyásolja a jellemét, vagyis, hogy Minho nem egy tipikus ázsiai-karakter, akit a többi amerikai filmekben megszoktak a nézők.
  • Ezután a Tűzpróbáról mesél, hogy januárban fejezték be a forgatást és, hogy a film jelenleg is utó-munka alatt van. A második film pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol az első abbahagyta. Látott egy részletet a filmből a Comic-Conon és elmondja, hogy a Buggyantak nagyon ijesztőek lettek.
  • Arról, hogy a rajongók miért szeretik annyira Minho-t: Ki Hong szokásosan azzal kezdi a választ, hogy megköszöni Jamesnek, hogy ilyenre írta a karaktert (imádom ezt a pasit). Majd arról beszél - kicsit eltérve a kérdéstől - hogy milyen fontosnak tartja, hogy minden koreai büszke legyen arra aki, mert ha James unkahúgának a férje nem lenne Minho, az ő karaktere sem létezne. Majd válaszolva az eredeti kérdésre elmondja, hogy szerinte az emberek azt szeretik Minho-ba, hogy "pimasz", csendes és, hogy a tapasztalataira hagyatkozik az életben. 
  • 8:00-ig játék, hogy ha Minho jelen lenne a rendezvényen, mit választana különböző opciók közül, majd pedig a Tűzpróba melletti munkáiról, főleg a Stanfordi Börtönkísérletről, azt nagyon szerette, mert mint pszichológiát tanuló, át tudta érezni a kísérletet.
  • Ezután a közönségben lévő színészeknek/színészpalántáknak ad tanácsot, majd arról beszél, hogyan alakult ki nála az, hogy színész akar lenni.
  • Rajongói kérdés: ha az Útvesztőbe kerülne ki lenne/mit csinálna? Ki Hong azt válaszolja, hogy nagyon meg lenne ijedve és valószínűleg csak sírna. Newtot kedveli, mert jó vezető és mindenkit együtt tart. Minho-hoz meg nem elég menő. :D
  • Rajongói kérdés: Melyik a kedvenc kapcsolata Az Útvesztőből; lehet plátói vagy romantikus is. (úgy vélem a rajongó a shippekre szeretett volna rákérdezni és Ki Hong is megérezte ezt, de nagyon jófej volt és elviccelte a dolgot, majd elterelte a témát).  Elmondja, hogy a Thomas, Minho és Newt hármast szereti. 
  • Az ezutáni két kérdés egy másik szerepéről szól, nem a Tűzpróbához kapcsolódik.
  • Arról, hogy hogyan változott meg az élete Az Útvesztő után: a magánéletében semmi nem változott, csupán annyi változást érez, hogy most már sokszor nem mehet el valahova, anélkül, hogy fel ne ismernék. Ugyanazt csinálja, mint eddig, felkel, munkát keres, ilyesmik, megpróbál a földön maradni, ebben a barátai is segítenek neki. (még egyszer elmondom: imádom ezt a pasit)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése