2015. augusztus 28., péntek

Ismét új képek a színészekről


Most rövidebb idő kellett hozzá, de megint összegyűlt egy nagyobb mennyiségű friss kép, amit mindenképp szerettem volna veletek megosztani. :)
Akkor lássuk!

Korábban már raktam fel képeket a múlt hétvégén tartott V Fesztiválról, ahol Kaya és Nathalie járt, de azok a képek az első napról származtak. A második napról is rengeteg két került elő, így ezekből is hozok egy kis ízelítőt.






Aztán előkerült néhány friss kép a még júliusban tartott egyik sajtóeseményről is, amin Ki Hong, Thomas és Rosa látható.





Dylanről és a filmről több újságban is cikkek jelentek meg. Két újságból hozok képeket, az egyiken Dylan a címlapon, a másikon egy vele készült interjú olvasható.





Nathalie augusztus 26-án Londonban vett részt egy nyilvános eseményen, erről csak egy-két képet hozok.



Aztán nem csak Dylanről, hanem Ki Hongról is készült egy új fotósorozat és interjú a Bello Magazin számára. Íme két kép ízelítőnek.



És a végére hagytam a legújabbat. A napokban a Buzzfeed oldal készített interjút a színészekkel. Többen is jelent volta, mint például Dylan, Kaya, Thomas, Ki Hong és Dexter. Íme néhány kép az interjú előtti készülődésről, és magáról az interjúról. :) (Nem valami jó minőségűek a képek, de még csak ilyet találtam.)








Forrás: Twitter, X

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése