2014. február 11., kedd

Karakterbemutató - Minho






MINHO

Külső leírás: Ázsiai és izmos, az idősebb fiúk közé tartozik.
"Egy rövid fekete hajú, izmos karú, ázsiai kölyök volt, akit Thomas magánál egy kicsit idősebbnek vélt." (Az Útvesztő, 79. oldal)

Minho-val nem a könyv elején találkozik Thomas, a többi fiúval ellentétben. Minho a Futárok Elöljárója. Newttal és Alby-val együtt érkezett a Tisztásra, akikkel barátok lettek. Őszinte, vakmerő, szabad- és nagyszájú, mindig kimondja, amit gondol. Nem tekint senkit a Tisztáson vezérnek. Thomassal később barátok lesznek.

Minho egy ma még nem élő tudósról lett elnevezve a VESZETT által. James Dashner (a sorozat írója) szerint a jövőben a rák ellenszerét egy Minho nevű tudós fogja felfedezi. Valójában a Minho nevet James Dashner az egyik rokonától kölcsönözte.

Minho-t alakító színész: Ki Hong Lee

4 megjegyzés:

  1. Azért ennél Minho kicsit többet érdemel nem három szót őneki köszönheti Thomas hogy nem nem toloncolták ki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az összes karakterbemutató csak pár szóban közli az adott szereplő főbb tulajdonságait. Ezekkel a "bemutatókkal" nem az volt a célunk, hogy leírjuk az élettörténetüket, hanem, hogy megismertessük a laikusokkal a karakterének főbb vonásait.
      Minho-t mi is nagyon, nagyon szeretjük, nem azért írtunk ilyen keveset, mert nem tiszteljük vagy ne látnánk a karaktere fontosságát, hanem mert ez nem történetleírás akart lenni, hanem karakterbemutató.

      Törlés
  2. Örök kedvenc.:)<3

    VálaszTörlés