2014. február 7., péntek

Twitter hírek #3


Újabb hírek a Twitterről, kivel mi történik mostanában.


Aml Ameen (Alby) hamarosan új filmet kezd el forgatni, ugyanis szerepet kapott a "Lila and Eve" című produkcióban. A főszerepet alakító Viola Davis fiát fogja játszani a filmben.



Mire Blake Cooper (Chuck) egyből gratulált is Aml Ameen-nek, jó baráthoz és tisztárshoz hasonlóan. (Milyen jó látni, hogy még mindig tartják valamilyen szinten a színészek a kapcsolatot, holott már gyakorta több, mint fél éve vége a forgatásnak.)



Will Poultert (Gally) jelölték a 2014-es évi BAFTA díjra a The EE Rising Star Award kategóriában. Ez az egyetlen nyilvános kategória, amire a nézők szavazhatnak és az év legtehetségesebb, ifjú felfedezettjét lehet megszavazni. A BAFTA díjátadó idén február 16-án lesz Londonban és szurkoljunk Willnek, hogy ő nyerjen. :) Bevallom őszintén a többi jelöltet annyira nem ismerem, így nem tudom milyen esélyei vannak, de bízzunk a legjobbakban.




James Dashner pedig ígéretéhez híven elment moziba megnézni a pont ma mozikba kerülő Vámpírakadémia filmet. És mint kiderült ismerik egymást a Vámpírakadémia könyvek írójával, Richelle Meaddel, ugyanis ugyanaz az ügynökségük.


Blake Cooper (Chuck) két napja kirakott egy videót saját Youtube csatornájára, melyben az Imagine Dragons egyik slágerét, a Counting Starst énekli gitárkísérettel. Nagyon tehetséges kis srác. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése