2014. február 16., vasárnap

Karakterbemutató - Thomas





















Külső leírás: egyszerű, átlagos kinézetű fiú, barna hajjal. Körülbelül 16-17 éves lehet.
"- Chuck, szerinted hány... éves vagyok?
A fiú tetőtől talpig végigmérte.
- Tizenhat körül. és mielőtt megkérdezed, olyan százhetvenöt centi, a hajad barna. Ja, és rusnya vagy, mint a rántott máj.
Felkacagott.
Thomas úgy meghökkent, hogy az utolsó szavakat nem is hallotta meg. Tizenhat? Tizenhat éves volna? Sokkal idősebbnek érezte magát." (Az Útvesztő, 20. oldal)

A történet főszereplője és narrátora. A Dobozon keresztül érkezik a Tisztásra, mint a többiek előtte. Csak a nevére emlékszik és semmi másra a korábbi életéből. Érkezése után szinte rögtön összebarátkozik Chuck-kal, aki előtte volt az újonc, de később szintén jó barátai lesznek Newt, Minho és Alby. Gally az, akivel már az elejétől fogva unszimpatikusak egymásnak.  Ő az utolsó előtti, aki a Tisztásra kerül és fontos szerepe lesz a történet alakulásában.

Thomas Edisonról lett elnevezve a VESZETT által.

Thomast alakító színész: Dylan O'Brian

3 megjegyzés:

  1. Velem csak azt nem hitetik el, hogy ez a srác a képen 16-18 éves. Miért kell kamasz szerepeket huszonévesekkel játszatni? Lányoknál még csak-csak, mert egy kamaszlány gyakran néz ki huszonévesnek, de a fiúknál ez egyáltalán nem működik...

    Ui.: Ha már használod a másolás védelmet, akkor érdemes linkelésnél bekattintani a "Megnyitás új ablakban"-t, hogy az olvasód visszatérhessen oda, amit eredetileg olvasott. Én legalábbis hajlamos vagyok továbbszörfölni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez pedig mindig így van, én sem hiszem el, hogy 16 évesnek néz ki, de hát manapság már minden filmben idősebb színészek alakítják a tinédzser karaktereket. :)
      Amúgy Dylan 22 éves, annyira azért még nem öreg. :D

      Törlés
    2. A a középső gombot nyomod az egeren, akkor új ablakban nyílik meg :)

      Törlés