2014. június 22., vasárnap

Új interjú Willel (Gally) és Wessel (rendező)


A comicbookresources.com-nak lehetsőége volt, hogy interjút készítsen Wessel és Willel. Beágyazni sajnos nem tudtam a videót, de a képre kattintva megnézhetitek. :)

http://video.comicbookresources.com/cbrtv/2014/cbr-tv-wes-ball-will-poulter-on-creating-the-maze-runner/

Interjú összefoglaló:
- ismét elmondják, hogy ez Wes első filmje és megkérdezik tőle, hogyan érzi magát emiatt, amire természetesen azt feleli, hogy ez egy nagyon izgalmas élmény volt és, hogy ezzel egy álma vált valóra.
- megkérdezik tőle, hogy mi volt a legmeglepőbb dolog számára abban, hogy ő a rendező, mire azt feleli, hogy az, hogy nagyon gyorsan kellett döntéseket hoznia.
- Willtől azt kérdezik, hogy milyen érzés volt eljátszania a film "fő gonoszát"? (?!) A színész elmondja, hogy nagyon akarta ezt a szerepet, de nem lehetett benne biztos, hogy ugyan olyan lesz-e a filmes Gally, mint a könyves Gally. Will szerint Gally nem gonosz, persze mindenki utálni fogja egy darabig, de aztán majd meg is értik őt és az indítékait és fel fogják fedezni azt, hogy van ráció a tettei mögött. Elmondja, hogy érdekes lesz végignézni, ahogyan az ő és Dylan karaktere [Thomas] haladni fognak egymás mellett a film során. Wes hozzáteszi Will mondanivalójához (a kedvenc hasonlatát Gally-ra és Thomasra értve :D), hogy a két fiú olyan, mint ugyanazon érme két oldala.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése