2014. június 23., hétfő

Új interjú Jamessel (író) és Dylannel (Thomas)

A comicbookresources.com-nak lehetsőége volt, hogy interjút készítsen Jamessel és Dylannel. Beágyazni sajnos nem tudtam a videót, de a képre kattintva megnézhetitek. :)  
(szerintem érdemes megnézni, mert bár én nem vagyok nagy Dlyan fan, ebben a videóban nagyon aranyos ;D)

http://blip.tv/cbr/cbr-tv-maze-runner-a-6883220

Interjú összefoglaló:
- Jamestől azt kérdezik, hogy a film olyan lett-e, mint amilyennek elképzelte, mire az író azt feleli, hogy őszintén elmondhatja, hogy teljesen ugyanolyan. A Tisztás, az útvesztő és a forgatókönyv is.
- A 2. kérdés is szintén Jamesnek szól, amiben arról érdeklődnek, hogy melyik volt az a legfontosabb dolog a könyvben, amit nagyon akart, hogy a filmben is jó legyen? James azt mondja, hogy az, hogy megragadják a könyv lelkét. Hozzáteszi, hogy soha nem volt a változásokat ellen és, hogy a könyv nem teljesen ugyanolyan, mint a film, de hogy tökéletesen sikerült átadnia annak a fontosságát. James kiemeli, hogy számára fontos volt, hogy remekül áthozzák a filmben a karakterek egymáshoz való viszonyát és a rejtélyességét az egésznek, ami sikerült is.
- Dylantől azt kérdezik, hogy mi mindent tanult a film kapcsán. A főszereplő (némi nyelvtani zavart leküzdve :DD) elmondja, hogy őt mindig is a szíve vezette a szerepeihez, vagyis, hogy a jó történet vagy a karakter miatt vállalt el egy-egy szerepet. Ezután Dylan Wes-t magasztalja, hogy mennyire jó rendező és hogy tőle nagyon sokat tanult. :) Majd James megjegyzi, hogy szeretne egy cameo-t Dylan első filmjében. :D
- Dylantől ezután azt kérdezik, hogy mennyi Thomas van benne? A színész azt válaszolja, hogy abban tud azonosulni Thomassal, hogy a főszereplő egy "gondolkodó", kíváncsi és, hogy nagyon bátor. Azt szereti benne, hogy egy született vezető. James megjegyzi, hogy évekkel ezelőtt írta a könyvet, de mára már ő is úgy képzeli el Thomast, mint Dylant. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése