2014. március 28., péntek

Dylan O'Brien (Thomas) nyilatkozik a karakteréről és a filmről


Dylan O'Brien (Thomas) a tavaly nyári Comic-Con idején adott interjút a Cinema.de oldalnak, és a videó pár napja került fel az internetre (hogy miért csak most, azt nem tudom, ne is kérdezzétek!). Az interjúban Az Útvesztő filmről és a benne játszott szerepéről kérdezik.



Tudnál nekünk mondani valamit Thomas karakteréről?
Nagyon izgatott vagyok a karakterrel kapcsolatban. Hogy egy könyvet keltsek életre egy filmben, ez nagyon izgalmas egy színész számára. Korábban ilyet még nem csináltam. De mindig is akartam, hiszen ez egy jó dolog. Ez egy remek könyv remek történettel, A Legyek Ura volt a kedvenc könyvem gyerekkoromban.

A történet fiúkról szól, akiknek túl kell élniük, és akiknek végig kell menniük ezen az útvesztőn. Mit képvisel szerinted ez az útvesztő?
A felnövést. Hiszen itt is rá kell jönniük, hogy kik is ők valójában, hogy mi a dolguk. Az életben is tanulni kell, mindig folytatni a dolgokat, ha lent vagyunk, akkor sem feladni, ilyenekről szól. Mikor Thomas is elsőnek felébred, az valamiféle újjászületésnek tekinthető, hiszen az egész karakter kap egy második lehetőséget. Hogy mi volt korábban az már nem számít, csak az, hogy most mit tesz. Sokat változik a történet folyamán és ezt majd látni is lehet.

Louisianaban forgattad a filmet, ahol sok mindennel meg kellett küzdened. Kígyók is voltak a forgatáson. Hogyan birkóztál meg velük? Láttad őket?
Igen, igazából történt valami vicces velük kapcsolatban. A forgatás első estéjén volt egy álmom, amiben halálra ijedtem a kígyóktól. Mire valaki azt mondta a forgatáson, hogy a múlthéten is 15 kígyó volt a környéken, én meg erre "Micsoda?", és hogy mindegyik mérgező, de ne aggódjak mert a kórház az utca végében van a közelben. Ez volt az álmom az első este. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése