2014. március 3., hétfő

Márciusban érkezik az első előzetes!


Ugyebár mindenki nagy bánatára a film eredeti megjelenési dátumát több mint fél évvel eltolták, így most a hivatalos premier dátum Amerikában: 2014 szeptember 19. (Magyarországon: 2014 szept. 18.)
Így még nem jelent meg semmilyen előzetes a filmhez, és úgy igazából még a film marketingje se kezdődött el. Persze ami késik nem múlik, így szerintem hamarosan beindul a gépezet, és lesz itt rengeteg anyag, csak győzzük majd hozni nektek.

A lényeg, hogy sokan érdeklődtek már az előzetes iránt, és idén is egyre többen és többen kérdezgetik  - főleg twitteren - az írót, James Dashnert, vagy épp Wyvk Godfrey-t a producert, és ugyan még pontos választ nem kaptunk erre a kérdésre, de többször utalgattak rá, hogy márciusban végre érkezik az első előzetes a filmhez.


Ezen az oldalon jelent meg ez a kép, amin elvileg az áll, hogy az előzetesnek február 24-én meg kellett volna jelennie, de ez sajnos nem következett be. Mindenesetre azt még megtudtuk, hogy az előzetes elvileg 1:48 perces lesz, ami szerintem pont megfelelő hosszúság egy első előzetesnek. Nem tudom, hogy pontosak-e az infók, és hogy tényleg így lesz-e, de reménykedjünk benne.
Maga az író, James Dashner rakta ki a saját twitter üzenőfalára múlthéten ezt a két szót, és azóta ezerrel beindult a találgatás, hogy ez minden bizonnyal az előzetesre utal. Ha tényleg arra akart utalni, akkor elvileg március 21-e körül kapjuk meg az előzetest. :)

Az egyik twitter chatparti alkalmával megkérdezték tőle, hogy mikor kapunk hivatalos film posztert. Mire James Dashner azt felelte, hogy még nem tudja pontosan, de sok minden el fog kezdődni márciusban. Vagyis márciusban kezd majd el beindulni lassan a marketing gépezet. És a marketingnek az előzetes igen szerves részét képezi.

Itt szintén az előzetesről érdeklődött az egyik rajongó, mire James Dashner azt ígérte, hogy a március nem fog eltelni úgy, hogy ne láttuk volna az előzetest.

Ezen az oldalon az új Transformers film előzetesének megjelenéséről írtak március 1-én, és mellékelten hozzátette a cikk írója, hogy két másik filmnek is érkezik az első előzetese egy vagy két héten belül. Természetesen az egyik Az útvesztő.

Ezek a hírek igen biztatóak, és én nagyon bízom benne, hogy nem vezettek félre minket, hanem tényleg beindulnak márciusban a dolgok, én szeretnék mindenképp egy előzetest, és ha lehet akkor legalább egy film posztert is. Ti is várjátok már az előzetest?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése