2014. március 14., péntek

Nézd meg a színészeket más filmekben/sorozatokban! - Ki Hong Lee


Ki Hong Lee talán az egyetlen színész a többiek között, akiről vajmi kevés információt találtam az interneten. De ez legyen csak az én gondom, a lényeg az, hogy az ifjú ázsiai színész még igen kevés produkcióban szerepelt, és bevallom én csak egy jelentősebbről tudok. Inkább csak kisebb sorozat epizódszerepekben tűnt fel. Ha valakinek van még valamilyen infója róla vagy a szerepeiről azt szívesen venném.

Ki Hong Lee leghíresebb szerepe:

The Nine Lives of Chloe King (Chloe King 9 élete) - Szerep: Paul


A történet:  The Nine Lives of Chloe King-ben, a főszereplő Chloe King alig várja, hogy megünnepelhesse születésnapját barátaival és az egyedülálló édesanyjával, ahogyan minden évben... egészen addig amíg különös fordulatként rájön, hogy különleges képességei vannak és egy misztikus lény. Chloe ezután megtudja hogy ő leszármazottja egy ősi fajnak, amelyet az emberi merénylők egy csoportja évezredek óta próbálnak kiírtani-és lehet hogy ő az utolsó reményük a túlélésre. Forrás

Sajnos egy évad után kaszálták a sorozatot, pedig azért nem volt olyan rossz, de hát alacsony volt a nézettség és ilyenkor mindig ez történik. Magyarországon nem adták a sorozatot, ennek ellenére online felirattal több helyen meg lehet nézni. Nekem nagyon tetszett a sorozat alapötlete, Chloe és Mai-k története és mitológiája, de talán sokkal sikeresebb lett volna a sorozat, ha tökösebbre és sötétebbre veszik a figurát és ezt a kis kedves családi hangulatot visszafogják. A lényeg, hogy Ki Hong Lee Paul karakterében jelenik meg, aki a főszereplő Chloe egyik legjobb barátja.
Előzetes:

3 megjegyzés:

  1. Szia a 2. évad már megvan? mert ha igen akkor belinkeled? :)) Köszi előre is:33

    VálaszTörlés
  2. Bocsii a The Nine Lives of Chloe King-ről beszélek:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nincs második évad, az első után kaszálták a sorozatot, mert alacsony volt a nézettség.

      Törlés