2014. március 20., csütörtök

Lessétek meg a film hivatalos honlapját + a film hivatalos szinopszisa


Az előzetes megjelenésével a film hivatalos weboldala is megújult, rengeteg friss képet raktak fel, alakítottak a dizájnon és az egész valahogy sokkal összeszedettebb lett, mint ezelőtt volt. Minden a filmmel kapcsolatos információ természetesen erre az oldalra is felkerül, ráadásul az elsők között. Szerintem érdemes néha benézni. :) Ha pedig inkább Facebook pártiak vagytok, akkor nyugodtan lehet like-olni a film hivatalos facebook oldalát.



(Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem baromira idegesít a zene, ami a weboldal megnyitásakor elkezdődik. Utálom ha egy weboldal zenél, zavaró és irritáló az egész. A jobb felső sarokban így ki lehet kapcsolni.)

Emellett pedig kiadták a film hivatalos szinopszisát, ami a következő:
When Thomas wakes up trapped in a massive maze with a group of other boys, he has no memory of the outside world other than strange dreams about a mysterious organization known as W.C.K.D. Only by piecing together fragments of his past with clues he discovers in the maze can Thomas hope to uncover his true purpose and a way to escape. Based upon the best-selling novel by James Dashner.

Mikor Thomas egy zárt útvesztőben ébred egy csapat fiú között, nem emlékszik semmire a kinti világból, csak egy furcsa álomra valamilyen rejtélyes szervezetről, amit csak W.C.K.D-ként ismernek.(Megjegyzés: WICKED magyarul VESZETT a könyvekben!) Thomas abban bízik, hogy a múltja darabkái és az útvesztőben lévő nyomok segítségével sikerül kiderítenie ittlétének valódi célját és megtalálni a kiutat a szökéshez. A film James Dashner nagy sikerű könyvéből készült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése