2015. augusztus 7., péntek

Nézd meg a VESZETT propaganda kisfilmjét!


Érkezett egy kis promóciós anyag a Tűzpróba filmhez, de semmi jelentős. Ez is valami, de ennél azért jóval fontosabb dolgokra várunk. Érkezhetnének még jelenetfotók, karakterposzterek, új rövidebb előzetesek, interjúk és ehhez hasonló dolgok.

Mindenesetre a Tűzpróba marketingese úgy gondolták, hogy meglepnek minket egy videóval, amit a VESZETT nevében készítettek el. Ez a rövid, alig egy perces videó tulajdonképpen olyan mint egy reklám, amit a VESZETT terjesztene, és amiben a szervezetüket mutatnák be a külső embereknek. Mintha a VESZETT propagandavideójáról lenne szó, nagyon hasonlít rá.

Hozom is a videót.

Itt is van a videó fordítása:
"Abban a pillanatban, ahogy megszületünk erre a világra, megtanulunk bízni és szeretni. Hozzászokunk, hogy etetnek minket és hogy védelmeznek. Néha azonban másokba kell fektetni a hitünket. A világunk azonban megváltozott.
Ez már egy olyan világ, ami nem sokban hasonlít ahhoz, amit régen ismertünk. Többé semmi sem véd meg minket a betegségektől és a korrupciótól. Olyan embereket keresünk, akikben megbízhatunk. Akik majd megvédenek minket. Akik ismét elhozzák a rendet és a békét. Olyan embereket, akik megtalálják a gyógymódot, hogy többé ne kelljen az emberiségnek félelemben élnie. Bízzatok a jövőnkben! Bízzatok a VESZETT-ben!"

Érdemes megnézni a videót, mert remek kis pillanatképeket láthatunk a Tűzpróba filmben lévő világról és hogy mennyire reménytelen a helyzet. Nem sok újat mutat, de azért van egy sajátosan borzongató hangulata, teletömve a VESZETT manipuláló dumájával, amiben megpróbálnak meggyőzni mindenkit, hogy bízzanak bennük.

3 megjegyzés:

  1. Klassz. :) Látom, az Útvesztő marketingesei tanultak a Lionsgate példájából ;)
    Amúgy jók ezek az ilyen kis közbülső anyagok, mert olyankor is van egy kis felbolydulás, amikor épp promócsönd van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is rögtön ez jutott eszembe, mikor megláttam. :)
      Mondjuk szerintem ide annyira nem illik, mint mondjuk Az Éhezők Viadala-hoz, de hát nem az én tisztem eldönteni a dolgot.

      Törlés
  2. Engem a Vault-Tec-re emlékeztet a Fallout-ból.

    VálaszTörlés