2015. szeptember 3., csütörtök

Fox interjú: Dylan, Kaya, Thomas, Ki Hong, Dexter, Rosa és Giancarlo


Még mindig a los angelesi interjúsorozat részeként érkezik ismét egy új interjú, ahol színészeink kitartóan és lelkesen válaszolnak a kérdésekre. Lássuk a videót, és alatta hozom az interjú fontosabb pontjainak a fordítását.


  • Elsőnek arról mesélnek, hogy milyen volt felvenni azt a jelenet, amikor Thomas átcsúszik a záródó ajtó alatt. Valóban Dylan csinálta meg azt a jelenetet és hétszer vették fel, mire rendesen sikerült. Dylan elmondja, hogy volt egy zöld hátteres ajtó és annak kellett nekifutnia és alatta átcsúsznia. Wes többször is megkérte, hogy próbáljon úgy csúszni, hogy minél közelebb legyen az ajtóhoz, mire ő azt felelte, hogy ha ennél közelebb megy, akkor nekiütközik. Majd a végén hozzáteszi, hogy talán ez a legkedvesebb jelenet számára, amit csinált a filmben.
  • Majd arra a kérdésre, hogy Stiles [Dylan Teen Wolf sorozatbeli karaktere] mit tenne, ha a Perzseltföldre kerülne, Dylan azt feleli, hogy mivel Stiles elég okos és talpraesett, így biztosan segítene Thomasnak, ő lenne Thomas haverja. Dylan szerint hasonló a két karakter, és ezért kijönnének egymással.
  • Kaya-tól azt kérdezik, hogy mennyiben más egy nagy és egy kis költségvetésű filmen dolgozni. Kaya elmondja, hogy a munkát nem a pénz határozza meg, számára mindegyik ugyanolyan, csak maximum a körülmények mások, például van ahol jobb ételeket kapnak.
  • Giancarlo arról beszél, hogy a Breaking Bad-beli karaktere, Gus és a mostani, Jorge mennyiben más. Mindig is szeretett negatív karaktereket alakítani, és elsőnek azt hitte, hogy Jorge is az, azért vállalta el a szerepet. De aztán rájött, hogy Jorge-ról nem lehet még biztosan tudni, hogy jó vagy rossz fiú-e.
  • Aztán Rosa-tól azt kérdezik meg, hogy milyen volt felvenni azt a jelenetet, mikor az üvegen fekszik, az összetörik alatta, és Thomas tartja meg őt. Legalább négyszer vették fel a jelenetet és Rosa minden egyes alkalommal a fejére esett. Az egy hosszú, legalább 10 perces jelenet vége lesz, mikor ő és Thomas menekülnek bizonyos lények elől, és közben Brenda elesik és így majdnem lezuhan.
  • Ki Hongtól megkérdezik, hogy milyen volt felvenni azt a jelenetet, mikor futnak a sivatagban és belecsap a villám. Ki Hong elmondja, hogy hozzá volt kötve egy nagy huzal, és mikor belecsap a villám, akkor félrerántották abba az irányba, ahova esnie kell. És hogy ez milyen veszélyes volt.
  • Az utolsó kérdés arra irányul. hogy ha ők hozzátehetnének valamit a filmbe a karakterükkel kapcsolatban, akkor mi lenne az. Ki Hong azt feleli, hogy ő Minho-t még szarkasztikusabbá tenné, mert szerinte a rajongók épp azt szeretik, amikor Minho szarkasztikusan beszólogat. Dexter elmondja, hogy ő és Frypan sokban hasonlítanak, ő is szeret főzni és enni. Thomas ugyanezt mondja, hogy ő és Newt hasonlítanak, és hogy szerinte minden benne lesz a filmben Newttal kapcsolatban, aminek ott kell lennie.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése