2015. szeptember 23., szerda

Ki Hong DoJour interjú


Néhány napja a DeJour oldalon jelent meg interjú Ki Honggal a Tűzpróba premier kapcsán, és ezt mindenképp szerettem volna hozni nektek, habár nem sok új dolog derül ki belőle. Mindenesetre érkezik az interjú fordítása.


Ez a második film és a karaktered most tényleg valódi veszélyben van. Vártad már, hogy visszatérhess a filmhez?
Ki Hong: "Nagyon vártam, hogy megcsináljuk a második filmet. Először is, színészként olyan munkát csinálhatok, amit szeretek. Aztán pedig ott van ez a csapatnyi remek ember, amit a szereplőgárda alkot. Nem is kérhetnék többet."

Fizikailag nagyon megerőltető lehetett.
Ki Hong: "Új-Mexikó, Albequerque-ben dolgozni másfajta nehézség volt. Egyaránt ki voltunk téve extra meleg és különösen fagyos időjárásnak is. És a város magassági fekvéséhez szintén hozzá kellett szoknunk. Néhány héttel a forgatás kezdete előtt, már ott voltunk a városban és szakemberek segítségével edzeni kezdtünk. Sprintelve futkároztunk a homokdűnéken és 3-4 mérföldes túrákat tettünk meg. Ezekkel a fizikai megpróbáltatásokkal kellett felkészülnünk a forgatásra. Az egész film fizikailag igen megterhelő volt számunkra, de ott volt körülöttünk egy remek csapat, akik támogattak és segítettek a teljes folyamat alatt. Biztos ennél is nehezebb lett volna, ha egyedül kellett volna végigcsinálnom."

Volt olyan dolog, ami megerőltetőbb volt még ehhez képest is?
Ki Hong: "A fejjel lefelé lógás. Csak annyit érzel, hogy három, négy percig folyamatosan folyik a vér a fejedbe és semmi másra nem gondolsz, csak arra, hogy ki ne hányd az ebédedet. 2 teljes napig vettük fel azt a jelenetet, és azért tartott olyan sokáig, mert egy alkalommal maximum 4 percig maradhattunk lógva, aztán lejöttünk, pihentünk, majd végül újra fellógattak és csináltuk tovább a jelenetet. A végén persze meg lett az eredménye és az lett az egyik legjobb jelenet a filmben."

Milyen volt a kamerán kívüli életetek ott?
Ki Hong: "A forgatás vége felé, mikor már a sivatagban forgattunk, akkor vittünk magunkkal kemping felszerelést és az estéket a forgatási helyszínen töltöttük. Az nagyon jó volt, mert tényleg ott kempingezhettem a haverjaimmal. 5 perccel az ébresztő előtt keltem fel, kikeltem az ágyból, megcsinálták a sminkemet és a hajamat és mindez remek élmény volt."

Mit szeretnél majd Minho részére a harmadik filmben?
Ki Hong: "Örülnék neki, ha kevesebbet kellene futnom és inkább olyan dolgokat kellene csinálnom, mint mondjuk valaki képének a beverése. Az nagyon klassz lenne."

Forrás

1 megjegyzés:

  1. Valóban érdekes mennyire szélsőséges időjárás van Új-Mexikó egyes részein. A fejjel lefelé lógásban egyetértek vele, nem is tudom én hogyan viseltem volna el, nem mellesleg ez egy nagyon veszélyes jelenet volt-mármint nem volt veszélytelen-.

    VálaszTörlés