2015. szeptember 9., szerda

Képek a Tűzpróba promóciós körút következő állomásáról: London


A promóciós körút következő állomása London volt, ahol a hét elején jártak a színészeink és a rendező. Londonban ugyancsak több interjút adtak, és részt vettek a film premier vetítésén is a lelkes és szerencsés rajongókkal és a sajtó tagjaival. A londoni eseményekről hoztam nektek néhány képet. :)

Szeptember 7-én az egyik rádiós interjúra tartott Kaya, Thomas, Dylan és Ki Hong, ahol útban a helyszín felé számos fotó készült róluk. Íme egy kis válogatás.







További képek erről ITT tekinthetők meg.


Aztán ugyancsak szeptember 7-én este tartották Londonban a Tűzpróba film premierjét. Ott is megjelentek a színészeink a vörös szőnyegen, és Wes Ball is csatlakozott hozzájuk. (Dylan pedig a képek szerint nem volt jelen. Ki tudja hova tűnt estére! :) Íme egy kis válogatás az itt készült képekből.








További képek a londoni premierről ITT tekinthetők meg.

Hoztam még négy külön képet a premier előtti Q&A beszélgetésről is.





Aztán vannak képeink szeptember 8.-áról is, ahol még mindig Londonban adtak interjúkat a színészek. Íme erről a napról is néhány kép.






További képek erről a napról ITT tekinthetők meg.

És a végére egy kis rajongói csemege. A londoni premierre Will és Aml is ellátogatott és rögtön csináltak is egy közös képet Thomassal és Ki Honggal. (Olyan jó látni, hogy még mindig ennyire jóban van mindenki mindenkivel.)



Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése