2015. szeptember 17., csütörtök

Új Tűzpróba promó videó a karakterekkel


Néhány új kis Tűzpróba klipet adtak ki a készítők, amiben maguk a karakterek beszélnek arról, hogy mit éltek át eddig, vagy hogy mire számítanak a jövőben. Ezeket a kis klipeket összevágták egy videóba, és ezt hozom most nektek. Nekem nagyon tetszik, és irtó ötletesek ezek a kis klipek. Alatta érkezik a fordítás is. :)


Minho: "Három évet éltem túl az útvesztőben, nem félek a Perzseltföldtől. El kell menekülnünk a VESZETT elől, utat kell találnunk magunknak. Mi más lehetőségünk van?"
Serpenyő: "Úgy hiszem, ez a hely túl szép, hogy igaz legyen. Odakint vannak ezek a Buggyant nevezetű lények. Ha nem félsz, akkor nem is vagy ember. Nem hittem volna, hogy ilyet fogok mondani, de hiányzik a Tisztás."
Newt: "Minden oda lett, a Kitörés mindent eltörölt. Kik ezek az emberek és miért segítenek nekünk? Túl sok a kérdés, de nincsen rá válasz. Csak azt tudom, hogy tennünk kell valamit."
Aris: "Nem hiszem, hogy bárki elhagyhatja majd ezt a helyet. Thomas úgy gondolja, hogy a VESZETT nem is keresi a gyógymódot, hanem belőlünk akarják majd kiszedni. Ezért sem engednek el minket. Mi magunk vagyunk a gyógymód."
Thomas: "Azt hittem, hogy biztonságos helyre visznek minket, egy jobb helyre. Szkenneltek, vizsgáltak és teszteltek. Nem azok, akiknek mondják magukat. Az útvesztő csak a kezdet volt."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése