2015. szeptember 30., szerda

Megjelent a Halálparancs!


Több hetes csúszás után az eredeti megjelenéshez képest, végre úgy tűnik, hogy megjelent a Halálparancs. Az Alexandra oldalán már levették az előrendelési funkciót, és ezek szerint már hamarosan kiküldik azoknak a könyvet, akik előrendelték. Hogy a boltokba mikor fog kerülni, azt nem tudjuk sajnos, de a napokban biztosan mindenhol lehet majd kapni.

A Halálparancs Az Útvesztő trilógia előzményeinek története, mely több évvel a trilógia előtt játszódik. Ha lemaradtatok volna eddig róla, akkor itt van újra a fülszöveg, és néhány adat a könyvről.


Fülszöveg:

A végítélet még csak a történet kezdete...
Mielőtt megalakult a VESZETT, mielőtt létrejött a Tisztás, mielőtt Thomas belépett az Útvesztőbe, napkitörések sora érte a Földet, és szörnyű ragállyal fertőzte meg az emberiséget. A bolygó lakóinak nagy része odaveszett. Aki megbetegedett, annak lassanként elborult az elméje, és előbb-utóbb tomboló véglénnyé vált.
Mark és Trina a túlélők kis csoportjához tartozik. Miután elmenekültek a New Yorkra lesújtó szökőár elől, nap mint nap az életben maradásért küzdenek, az élelmükért, a nyugalmukért. A természet lassan mintha már az újjáéledés jeleit mutatná a napkitörések után, amikor egy napon különös légi jármű - egy Berg - jelenik meg településük fölött. A Bergről a Kitörés vírusával fertőzött lövedékekkel kezdik lőni a csoportot.
A túlélőknek ismét menekülniük kell. Fertőzöttek és immúnisok egyaránt veszélyben vannak. Leheséges, hogy a titokzatos ellenség célja az egész emberiség kiirtása? Vajon ki akarja a pusztulásukat? Létezik kiút ebből a borzalomból?


Eredeti cím: The Kill Order
Oldalszám: 392 oldal
Ár: 3990 Ft


*Hamarosan kikerül majd a Halálparancs könyv kibeszélő poszt (valószínűleg hétvége felé!), oda majd leírhatjátok a véleményeteket róla. Addig is, jó olvasgatást mindenkinek, aki megveszi a könyvet. Mi is elolvassuk majd és mindketten hozunk róla véleményt. :)

3 megjegyzés:

 1. Én már hétfőn láttam az Alexandrában, csak elfelejtettem megírni! :$ Mondjuk én nem terveztem, hogy elolvasom, lehet ezért siklottam el felette. Viszont a Tűzpróba is már a filmes borítóval van kint a polcokon! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én még nyáron a neten vettem filmes borítóval, aznap vagy 2 órán át bámultam annyira jóóó :D

   Törlés
 2. Én már olvastam angolul,nekem nagyon tetszett,izgalmas volt. :)

  VálaszTörlés