2015. szeptember 2., szerda

The MovieReport interjú: Rosa és Giancarlo


A délelőtti interjú folytatása következik, de itt már nem a korábbi őt színészt kérdezgetik, hanem a két új szereplőnket, Rosa-t és Giancarlo-t. Ismét hozom a videót és alatta az interjú fontosabb és lényegesebb elemeit kiemelve. (Ismét csak a lényeget hozom.)


  • A kérdés lemaradt az elejéről, de Rosa arról mesél elsőnek, hogy milyen jól érezte magát a forgatáson, hogy mindenki milyen jól kijött egymással. Giancarlo hozzáteszi, hogy szerinte is ugyanez volt a helyzet, hogy mindenki milyen kedvesen fogadta őket és hogy mennyire jól érezte magát.
  • A második kérdés arra irányul. hogy mi a kedvenc disztópia könyvük. Giancarlo-nak a Legyek Ura, Rosa-nak pedig a Sötét város. Majd arról beszélnek egy kicsit, hogy mi minden kell egy jó disztópia vagy sci-fi történethez. Majd hozzáteszik, hogy a Tűzpróba is egy remek film lesz, és hogy azt szeretik benne, hogy az izgalmas történet mellett a karakterek és azok sebezhetősége is nagy szerepet kapott a filmben.
  • A következő kérdésben arról érdeklődnek, hogy mennyire volt megerőltető a forgatás. Rosa elmondja, hogy az volt, meg kellett tanulniuk bánni a fegyverekkel, és sokat futottak.
  • A következő kérdés után Rosa arról beszél, hogy milyen hosszú procedúra után kapta meg a munkát, és hogy milyen volt, mikor Dylannel elsőnek összepróbálták a szövegeiket. és hogy már az elejétől fogva milyen hamar összebarátkoztak. Aztán hozzáteszi, hogy Thomas és Brenda kapcsolata az övékétől teljesen más, hiszen mikor találkoznak, elsőnek nem is kedvelik egymást. Thomas bizonytalan és nem bízik meg könnyen bennük, Brenda pedig erős és kemény karakter, de végül partnerekké válnak, össze kell dolgozniuk, így lassan megkedvelik egymást.
  • Eztán arra a kérdésre, hogy egy világvége esetén mely város lakosságát mentenék meg, vagy, hogy melyik városban próbálnák túlélni a dolog, Giancarlo azt feleli, hogy Austin városában Texas államban, Rosa pedig valahova északra menne, mert ott jobbak lennének a túlélési esélyei.
  • Eztán Giancarlo Jorge-ról és a menedékükről kezd el beszélni. Jorge egy saját kis biztonságos helyet épített ki magának és a társainak, ahol biztonságban vannak. Sok dolgot gyűjtöttek ott össze, könyveik vannak, élelmük, és minden, amire szükségük lehet. Jorge egy nagyon okos és tanult ember, vigyáz a társaira. Jorge és bandája a VESZETT ellen vannak, egyik fő céljuk, hogy megtalálják a Jobb Kart. Mikor Thomasék megjelennek, akkor elsőnek ellenségesen fogadja őket, de mikor rájön, hogy a céljaik azonosak, akkor segíteni fog nekik. Rosa pedig hozzáteszi, hogy mennyire szépek azok a képek, amik a menedékük falain voltak.
  • Végül megint szóba kerül, hogy mennyit kellett edzeniük a forgatásra. Giancarlo elmondja, hogy neki és Rosa-nak is kellett egy kicsit, hogy formában legyenek. Majd az edzőről beszélnek, hogy mennyit segített nekik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése