2015. szeptember 7., hétfő

Rövid interjúk a színészekkel még a forgatásról (2. rész)


A tegnapi interjúk folytatása, vagyis a következő öt interjú következik, főképp az új színészekkel. :)

  1. "Egy Janson nevű karaktert alakítok. Még nem tudni pontosan ki ő, de ahogy a gyerekek látják, ő valamiféle megmentő számukra, szerintük a lázadók vezére, de ezt még nem lehet tudni biztosan. Ami viszont biztos, hogy menedéket kínál számukra egy bizonytalan világban, de semmi sem az, aminek látszik."
  2. "Jó volt együtt dolgozni Dylannel és a többiekkel is. Ezek a gyerekek keményen dolgoznak minden nap, és gyakran egész napos forgatáson. Fejet hajtok előttük a sok energiájuk és eltökéltségük láttán, ami minden egyes nap ott van bennük. Dylan nagyon tehetséges és ez a film is remek lesz."
  3. "Az előző film fényképezése és a kép világa nagyszerű volt. Most egy új emberünk van, Pados, aki ezen a filmen dolgozik. A képi világ megteremtése itt is gyönyörű lesz. A bunker jelenet is, amit nemsokára fogunk felvenni, szintén csodaszép lesz."

  1. "A Tisztás egy zárt hely volt, ahonnan ki akartak jutni. A Perzseltföld pedig egy nyílt terep, ami homokból, lerombolt városokból, épületekből és rengeteg különféle helyből áll. Kijutottak az első helyről, most meg itt vannak és nem tudják mi legyen. Kicsit elveszettek. Az a kérdés, hogy melyik a jobb. Egy szabad helyen élni, ahol bármit tehetnek, vagy pedig egy zárt helyen, ahol mindenük meg volt. A karakterem, Brenda gyerekkorában került a Perzseltföldre, és az maradt számára az egyetlen kérdés, hogy túlélje-e vagy meghaljon ott. A Perzseltföld nem egy vidám hely. Meleg van, villámviharok és Buggyantak támadnak."
  2. "Dylan ott van a film minden egyes másodpercében. Az egyik legkeményebben dolgozó színész, akit csak ismerek. Nagyszerű ember és vicces is. Megesett olyan, mikor elrontottam egy jelenet, és arra gondoltam, hogy nem kellene vesztegetnem senki idejét, de ő csak sóhajtott egyet erre."

  1. "A második film forgatókönyve nagyon ütős, tele van akcióval. Szerintem a rajongók elégedettek lesznek az új karakterekkel, akik felbukkannak a történetben. Az egyre több dráma és a VESZETT legyőzése is fenomenális lesz."
  2. "Jorge-t alakítom, aki a vademberek vezetője lesz. Tetszik a karakter, mert sosem adja fel, igazi kemény fickó, de mindezek mellett olvasott, tanult és saját magának és a követőinek teremtett meg egy igazi menedéket távol a gonosz VESZETT-től. Nagyon okos ember, hisz a fertőzött embereket is a saját céljaira használja, mondjuk testőrként. A menedékben tartja biztonságban magát és az embereit már hosszú ideje."
  3. "Szeretek ezek között a fiatalok között lenni, mert tudják milyen is igazából ez a munka. Már a hírnevük is megelőzte őket és aztán csak bejöttek a helyszínre és elkezdtek dolgozni. Hisz erről szól ez az egész. Sok energiát kaptam tőlük, Dylantől, Kaya-tól, Dextertől, ami igazán fantasztikus. Nagyon üdítő volt látni, hogy nem akartak másnak tűnni, mint akik."
  4. "Rosa egy igazi bomba, megállíthatatlan. Örültem annak, hogy ő kapta a szerepet, mert tehetséges ifjú színésznő. Mióta csak találkoztunk meg van köztünk az a bizonyos kapocs, mert már az elejétől ott volt és tényleg odafigyelt mindenre. Látszott, hogy szeret itt lenni. Tanulni akart, és megmutatni a saját intelligenciáját és tudását is."
  5. "Wes maga a film. Mindig minden ott van a fejében. Már a fejében előre látja milyen lesz a valóság. Nagyszerű rendező, mert mindig előre dolgozik. Akár színészek nélkül is meg tudná a filmet csinálni a modern technika segítségével, mégis látni fogjuk, ahogy élő színészekkel együtt elevenedik meg a történet. Olyan rendező, aki hallgat a színészre, és arra, amit az a karakterhez szeretne adni. Jó volt vele dolgozni."

  1. "Aris az egyik új karakter a Tűzpróbában. Segít majd megszökni a VESZETT-től, de ő sem fogja tudni, hogy aztán merre menjenek. Össze fognak dolgozni Dylannel, hogy olyan hamar megszökhessenek, amilyen hamar csak lehet."
  2. "Tudtam, hogy ők már egy összeszokott csapat és mielőtt megérkeztem volna, nagyon izgultam emiatt. Reméltem, hogy befogadnak és lóghatok majd velük. Elsőnek Dylannel, Ki Honggal és Dexterrel találkoztam. Mikor az első forgatási nap odajöttek hozzám és megöleltek, már akkor tudtam, hogy minden rendben lesz, hisz nagyon kedves emberek."
  3. "Azért szeretek velük együtt dolgozni, mert akármi is történik, te is a család részének érzed magad. És mindez jó, hisz ha négy hónapig forgatsz egy helyen akkor kedvelni is szeretnéd azokat az embereket, akikkel együtt dolgozol és ez szerencsére itt így van."

  1. "Harriet egy csapat lány vezetője, akik a B útvesztőből szöktek meg, hisz volt egy másik útvesztő is. Megtalálja azt az ellenálló csapatot, a Jobb Kart, akik majd támogatják őket. Küzdeni fognak ezek ellen az emberek ellen."
  2. "Nagyon mozgalmas élmény volt. Ugrálni kellett a robbanások előtt. Számomra ez egy teljesen új élmény, hisz ilyen sok akció jelenetet még nem csináltam ezelőtt. Fizikailag nehéz volt, de ugyanakkor nagyon izgalmas is."
  3. "Remek érzés volt csatlakozni ehhez a kialakult szereplőgárdához. Mindannyian nagyon kedvesek és befogadók voltak. Sokat voltunk együtt, hisz egy helyen volt a szállásunk, együtt vacsoráztunk, együtt szórakoztunk. Sokat Mario Kart-oztunk, amiben én amúgy iszonyat rossz vagyok. Nagyon aranyosak voltak, sokat szórakoztunk együtt, és ettől az egész élmény még különlegesebb lett."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése