2015. szeptember 5., szombat

Két Tűzpróba BTS videó +két új jelenetfotó


Tegnap kaptunk egy rövid kulisszák mögötti videót, amiben beláthatunk a forgatás menetébe és a színészek is válaszolnak néhány kérdése. Nem valami hosszú a videó, de azért érdekes dolgokat lehet benne látni, így hozom nektek. Alatta pedig a lényeget le is fordítom. :)



Az első kérdés arra irányul, hogy mennyire volt megerőltető számukra a forgatás. Dylan, Nathalie, Kaya, Ki Hong és Thomas is azt válaszolja, hogy most is sokat kellett futniuk, csak épp most nem az útvesztőben, hanem a homokban. Megerőltető, nehéz és fárasztó volt a munka, de ez mind a része a feladatuknak.

A második kérdés arra irányul, hogy mitől olyan különleges ez a történet és a karakterek. Rosa, Kaya, Dylan, Thomas és Giancarlo azt felelik, hogy fiatalokról szól a történet, akiknek össze kell fogniuk, hogy túléljék ezt a helyzetet. Egyszerű gyerekek, nem szuperhősök, és mégis így kell boldogulniuk. Akciódús és érzelmes a történet egyszerre.

Aztán kaptunk egy másik BTS videót is, ami erősen SPOILERES, így csak saját felelősségre ajánlom. A jelenetek felvételét láthatjuk rajta nyers változatban. Tényleg sok spoiler van benne, így csak óvatosan! :)


És még kaptunk egy új jelenetfotót is, amit szintén hozok.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése