2015. szeptember 2., szerda

The MovieReport interjú: Dylan, Kaya, Thomas, Ki Hong és Dexter


Augusztus 28-án Los Angelesben több interjút is adtak a színészek a Tűzpróba film közelgő megjelenésével kapcsolatban. Ezek az interjúk rövidesen felkerültek online is. Az első körben Dylan, Thomas, Ki Hong, Kaya és Dexter válaszolt a kérdésekre. Érkezik az interjú két részbe szedve és alatta a fordítás. (Csak a lényeget és a fontosabb dolgokat emeltem ki, mert elég sok a mellébeszélés, aminek semmilyen releváns tartalma sincsen.)

  • Az első kérdező a parti jelenetről érdeklődik. Dylan kezd elsőnek mesélni róla, de aztán Dexter belevág, és végül is elmondják, hogy összességében érdekes lesz a jelenet.
  • A második kérdező valami olyasmit magyaráz, hogy van egy Dylan rajongó tumbrl oldal, és megkérdezi Dylantől, hogy az ott szereplő információk mennyire helyesek. Dylan pedig válaszol. Aztán megkérdezi tőlük, hogy melyik a legfurább hely, ahol homokot találtak magukon.
  • A harmadik kérdező arról érdeklődik hogy most nem használtak olyan sok "zöld hátteret" a felvételek során, mint az első részben, és hogy emiatt mennyivel lett másabb a munka. Dexter azt válaszolja, hogy azért most is használtak "zöld hátteret", de tényleg kevesebbet, mint ezelőtt. Majd elmondja, hogy sokszor még így is a képzeletükre kellett hagyatkozniuk. Dylan hozzáteszi, hogy most valóban több igazi díszletük és a hátterük volt.
  • A következő kérdés Dylanhez szól. Arra vonatkozik, hogy mit gondol Thomas újdonsült vezetői képességeiről. Dylan erre elmondja, hogy Thomas küzd önmagával és nagy teher nyomja a vállát. Ő hozta meg a döntéseket korábban és őt követték a többiek, miatta kerültek ebbe az új helyzetbe. Nem biztos magában, és sokszor kétségek gyötrik, fél, hogy rosszul döntött és hogy miatta újra veszélybe kerülnek.
  • Aztán azt is megkérdezik tőlük, hogy milyen volt ismét Wessel dolgozni. Dylan hosszasan kifejti, hogy Wes nem változott semmit, most is ugyanolyan jó volt vele együtt dolgozni, mint az első filmen, majd méltatja West, hogy milyen remek ember és tehetséges rendező. Dexter hozzáteszi, hogy tényleg jó volt vele együtt dolgozni, hogy Wes ugyanolyan lelkesen és profin csinálta a filmet most is, és hogy mindig tele volt energiával még akkor is, amikor ők már elfáradtak. Ki Hong folytatja, hogy Wes tényleg végig nagyon lelkes és elhivatott volt, minden nap teljes erőbedobással végezte a munkáját.
  • A kérdés lemaradt, de a homokdűnékről kérdeztek valamit, mert arról kezdenek el beszélni. Dexter elmondja, hogy azt igazi helyszínen vették fel valódi sivatagban, és tényleg ők futkosnak ott. Ki Hong is hozzáteszi, hogy a forgatás előtt fel kellett készülniük, és "edzők" segítettek nekik formába jönni. Többször kellett le és fel futkosniuk a dűnéken, oda-vissza és mindez nagyon megerőltető volt számukra.
  • A következő kérdező arról érdeklődik, hogy megsérült-e valaki a forgatáson. Dylan elmondja, hogy neki a csuklója sérült meg.
  • Végül megint szóba kerül Wes és róla beszélnek egy kicsit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése