2015. szeptember 6., vasárnap

Rövid interjúk a színészekkel még a forgatásról (1. rész)


Előkerült 12 db új kis interjú, mely még a Tűzpróba forgatásán készült tavaly télen a színészekkel. Ebből 10-et hozok nektek a fontosabb színészekkel és a rendezővel. Érkezzen most az első öt. :)


  1. "Semmit sem érne a film a remek színészek nélkül, akik nekünk megadattak. Mivel mindannyian jó színészek, így sikerül elérniük azt, hogy törődjünk a karaktereikkel. Emellett fontos még a rejtély, ami végigvezet a filmen, és ami fenntartja majd a nézők kíváncsiságát."
  2. "Dylan visszatért Thomas szerepébe és ha lehet, akkor most még jobb, mint korábban volt. Ez a film érettebb lesz, mint az előző és ez meglátszik majd a karaktereken is. A többiek is visszatértek. Ki Hong Minho szerepében, Thomas Newt szerepében, aki egyébként a rajongók kedvence, és Kaya is itt van, akinek a karaktere sokkal többet fog szerepelni a filmben, mint a könyvben volt."
  3. "Mindannyian keményen és alázatosan dolgoznak. Ők mind barátok, egy csapatnyi jó barát, akik jól érzik magukat együtt és épp ezért én is jól éreztem magam a közelükben. Aztán jöttek új színészek is, akik szintén hamar a csapat részévé váltak, és igazán jó hangulatban telt a forgatás."
  4. "Már nincsenek falak, hanem kitárul a világ és egy teljesen új helyszínre kerülnek. Ott van a Perzseltföld, ami a felperzselt világ része, amit a napkitörések okoztak sok évvel ezelőtt. Mindent homok borít, meleg van és hőség, a városokat is belepte a homok. Izgalmas volt felfedezni ezt a teljesen új világot."
  5. "Ha úgy megy be valaki a moziba, hogy elkezdi hasonlítani a filmet a könyvhöz, akkor csak saját magának rontja el az élményt. Viszont ha csak bemegy és egy remek kalandfilmet vár, akkor nem fog csalódni. Ugyanazoknak a karaktereknek követhetjük az útját egy igazi "road-movie-n" keresztül, ami nagy élmény lesz számukra."


  1. "Sosem figyeltem a sikert, olyasvalami volt Az Útvesztő film, amire mindig is büszke voltam. Csak csináltam a dolgom, miközben ez volt számomra az első igazi nagy munka. Remek volt mindenkivel együtt dolgozni és mindenki nagyon lelkesedett a történet iránt."
  2. "Nagyon zavaros lesz minden, hisz csak most léptünk be ebbe a világba. Nem tudjuk, hogy ki immunis és ki nem az arra a vírusra, ami az emberiség nagy részét elpusztította. Próbálunk majd nem csak erre gondolni, és nem érezni azt a hatalmas felelősséget, ami emiatt a vállunkon nyugszik."
  3. "Nem hittem, hogy lehetséges, de ez a film még mozgalmasabb lett, mint az első volt. Itt még többet futunk, mert futunk a Buggyantak és a katonák elől is. Akció tekintetében más lesz a film, mint az előző, emellett még viccesebb is lesz."
  4. "Szinte mindig együtt vagyunk, hisz örök életre a barátaim lettek. Ez nem gyakran történik meg az emberrel és épp ezért remek. Nagyszerű élmény a barátaiddal együtt dolgozni egy ilyen munkán, miközben remek élményekkel gazdagodtok mindannyian."


  1. "Mindenki a barátom lett, és szinte minden nap üzengetünk egymásnak. Ha egyikünk egy adott városban jár és ott van a másik, akkor találkozunk. Sosem kell nekik búcsút mondanom. Velem voltak a szülinapomon, együtt voltunk New Yorkban és L.A-ban is. Most, hogy újra itt vagyunk a forgatáson kicsit fura, hogy nem szabad csak szórakoznunk, hanem koncentrálni kell, hisz végül is dolgozunk."
  2. "Sokkal több közös jelenetem van most Dylannel, aminek örülök, mert szerintem egy remek színész. Közeli barátok vagyunk, és épp ezért könnyen tudunk együtt dolgozni a jeleneteken."
  3. "Nagyon tisztelem West, nem csak mint embert, hanem mint művészt szintén és azt is, amit megalkot. Egy zseni, akinek az agya egy magasabb szinten dolgozik. Azért is jó együtt dolgozni egy olyan rendezővel, aki ismer, mert tudja, hogy melyik nap hozhatja ki belőled a legtöbbet, és hogy mikor lehetsz a legjobb a munkádban."


  1. "A film nagyrészt arról szól, hogy végig kell mennünk ezen a földön. Megváltást keresünk közben és ellátmányokat. Ez egy igazi "road-movie". Az első filmben falak voltak, amik bent tartottak és ott minden egy helyen játszódott. Addig itt nyílt terepen leszünk és a világ is kitárul. Kicsit elveszve érezzük majd magunkat, hiszen azt sem tudjuk, hogy egyáltalán találni fogunk-e valamit vagy sem."
  2. "Az első filmben Thomas tele volt kérdésekkel, hisz az ő nézőpontjából haladt előre az esemény. Mi tudtuk néhány kérdésére a választ. Most mindenki kérdésekkel lesz tele, mindenki a sötétben tapogatózik majd. Nem tudjuk, mi folyik itt, hogy kiben bízhatunk meg, és azt sem tudjuk meg, hogy mi zajlik az útvesztő mögötti háttérben. Sok lesz a hazugság, a becsapás és az áskálódás. Senki sem tudja majd, hogy mit gondoljon."
  3. "Egy izgalmas utazás lesz. Teljesen más a vizuális kép, a design, a helyszín, csak a karakterek maradtak ugyanazok. Szerintem sokan kötődnek ezekhez a karakterekhez, és mennek velük oda, ahova ők vezetnek majd."


  1. "Wes egy remek rendező, akivel jó együtt működni. Mindig meghallgatja az ötleteidet és nyitott mindenre, ami szerinted alkalmas lenne a karakteredhez. Színészként áldás volt számunkra, hogy ilyen együttműködő rendezővel dolgozhattunk."
  2. "Más lesz az érzés most. Valamennyire megkönnyebbültek, amiért kijutottak az útvesztőből, de ugyanakkor egy teljesen új helyre kerültek. Nem tudják, hogy mi fog itt történni velük és hogy jó vagy rossz fiúkhoz kerültek-e. Kapnak ételt és menedéket, és ez jó. Kissé zavarodottan optimisták lesznek most."
  3. "A Perzseltföld olyan mint egy sivatag. Mindenhol homok, fújj a szél össze-vissza és meleg van. Sok helyen fogunk járni, mint mondjuk a Buggyantak vidékén. Egy poszt-apokaliptikus, lepusztult városba is megyünk, amit lebombáztak és romokban áll. Kissé depressziós lesz a hangulat."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése