2015. május 18., hétfő

Első kulisszák mögötti (BTS) videó a Tűzpróba filmhez!


A holnapi előzetes előtt kaptunk egy kis meglepetést, nevezetesen az első rövid kulisszák mögötti BTS videót a Tűzpróba forgatásáról, melyet az MTV adott ki, akik korábban jártak a forgatáson. Nem mutatnak sok jelenetet, de azért mégis van egy-két új dolog, és a videóban felszólal a filmről Dylan, Thomas és Wes is. :)

Érkezik a videó beágyazva, és alatta természetesen a fordítás. :)

   

Dylan: Az első film végén a Tisztársak egy része megmenekült, és rájöttek, hogy a világ nagy részét megfertőzte ez a vírusos megbetegedés, amit a Kitörésnek neveznek. Tisztára olyan ez az egész, mint a The Walking Dead.
["Minho: Mit is keresünk?
Thomas: Bármilyen életre utaló jelet."]
Thomas: Mikor belekerülünk ebbe a világba, akkor találkozunk emberekkel, akik mondanak bizonyos dolgokat, de nem biztos, hogy minden igaz lesz ebből. Maguknak kell rájönnünk, hogy mi is folyik itt tulajdonképpen.
Dylan: A könyv rajongói láthatják majd, ahogy a benne lévő dolgok életre kelnek. Ez egy teljesen új világ lesz.
Wes: Mikor az első filmet csináltuk, akkor James aktívan részt vette a készítésben. Most a második film esetében is, de már nem akartunk annyira tökéletes adaptációt csinálni, mint korábban. A második és harmadik könyv elemeit összemostuk, és úgy alakítottuk a karakterek útját is, hogy majd folytatni lehessen a sorozat további részében. Sok új akció, poénok, és új dizájn.... ezekkel fogjuk folytatni a történetet az útvesztő után.
Thomas: Szerintem a könyv rajongóinak tetszeni fog, ahogy minket egy teljesen új helyzetben fognak látni.
Dylan: A könyv őrületes, és sokat átemeltünk belőle a filmbe. A világ, ami az első részben még csupa rejtély volt, most kinyílik, és Wes mindezt jól megoldotta. A film nagyszerű lesz... tehát máris kisebb rajtam a nyomás. Nagyon fog tetszeni a rajongóknak és alig várom, hogy végre lássák.

1 megjegyzés:

  1. Ahh. Ezek után már alig bírok magammal!! :) Egyre jobban várom!!! :) :)

    VálaszTörlés