2015. május 18., hétfő

Ready for Scorch?

Ne tévesszen meg senkit a kép, már csak 2 nap és láthatjuk az előzetest! (a képet május 16-án osztották meg, de gondoltam beteszem ide, mert azért csak Dylan, na :D)

Eddig semmi nem történt a Tűzpróba film promóciója tájékán, a napokban azonban teljesen belelendültek a készítők és az író, ugyanis az utóbbi pl. naponta akár többször is kiírja, hogy hány óra és hány perc van még az előzetesig. Ez a lelkesedés megihletett és gondoltam megírom nektek, hogy mikor számítsatok az előzetesre és, hogy mi, hogy fog történni.

  • Először is szögezzük le, hogy ez nem egy 2:30 perces, igazi előzetes lesz, hanem csak egy (pontosan) 1:44 perces teaser előzetes, ergo olyan sok dialógust/monológot ne várjunk. (ezt a "gyanút" tovább fokozza az előzetesről szóló beszámoló, amiről már írtam)
  • Másodszor az előzetes az USA-ban fog megjelenni holnap és arról egyenlőre semmi hír, hogy milyen platformon, pedig ez elég sokat nyom a latba, amikor az a kérdés, hogy hozzánk, ide az oldalra mikor jut el, na és mikor lesz hozzá magyar felirat? És itt jutok el a harmadik pontomhoz.
  • Ha az előzetest a 20th Century Fox youtube csatornájára teszik fel, akkor sima ügyünk van. Ez esetben az előzetes, az internetre felkerülése után egyből megosztásra kerül az oldalon is és után pár órával rá, kikerül magyar felirattal is. Viszont ha mondjuk az MTV oldalán teszik közzé (vagy valahol máshol), akkor várnunk kell, amíg egy kedves idegen fel nem tölti a youtube-ra... ekkor a magyar felirat valószínűleg majd csak másnap, vagyis 20-án fog megérkezni hozzátok, de ekkor is megpróbáljuk valahogyan beágyazni az előzetest, hogy meg tudjátok tekinteni.


Mindenesetre mi - ahogy eddig mindig - nagyon igyekszünk, hogy minél hamarabb elhozzuk nektek az előzetest és, hogy a magyar feliratot is elkészítsük hozzá.


Ennyi lettem volna mára, lelkesedés ON. :)
#iamsooooooreadyforscorch

1 megjegyzés:

  1. Nálunk,ha felkerül YouTube-ra akkor olyan estefelé lesz. De a legbiztosabb,ha Szerda reggelt a teaser megtekintésével kezdem :))

    VálaszTörlés