2015. szeptember 21., hétfő

Hollywood Hírügynökség Tűzpróba kritika


Ma hoztam még egy videó kritikát, amit a Hollywood Hírügynökség Gergője készített a Tűzpróbáról. Sajnos tavaly az első részről nem csinált kritikát, de a bevezetőben ejt néhány szót az első részről is, így végül is megtudhatjuk, hogy az mennyire tetszett neki. Hozom a kritikát, és akármennyire szeretnék tiltakozni vagy vitába szállni vele, néhány dologban igenis igaza van. Főleg ha csak a filmeket nézzük.

Ti mennyiben értetek egyet vele?

8 megjegyzés:

  1. Szirmai nekem annyira ellenszenves, hogy az nemigaz, úgyhogy ezt a videót ki is hagyom. :/ :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igaz, ami igaz, tényleg nagyot nőtt az arca, mióta sikeresebb lett. Néha tényleg túlzásba viszi a jópofáskodást, és néha tényleg baromságokat tud beszélni, de én (általában) jókat szoktam rajta és a videóin nevetni. :)

      Törlés
    2. Kezdetben még meg-meg nézegettem a videóit, de miután mindent csak kritizálni tud (sokszor már sértő módon), nekem elegem lett belőle. :/

      Törlés
  2. Én töketesen tisztában vagyok azzal, hogy ezek a filmek nem tökéletesek (a könyvek se azok), és értem, hogy Gergő miért hozta fel azokat a problémákat, amiket megemlített (megjegyzem, nem értek egyet minden ilyen gondjával, amiket felsorolt), de szerintem túlságosan is a negatív irányba dőlt a kritika. Úgy gondolom, hogy minden hibája ellenére ez egy nagyon is élvezhető, szórakozató, izgalmas film volt, amit ha másért nem is, de az akcióért, a látványért és a posztapokaliptikus világképért érdemes megnézni.
    Nem akarom a Beavatott széria rajongóit megbántani, de amikor Gergő azt mondta a végén, hogy a Tűzpróba csak kicsivel lett jobb a Lázadónál, akkor ott ki is nyomtam a videót, mert nem hittem el, hogy ezt komolyan gondolja.
    Szeretem Gergőt, tisztelem a munkásságát, de ez nem azt jelenti, hogy mindenben egyet fogok vele érteni, mert ő is tud hülyeségeket mondani. Ez a kritikája szerintem nagyon rossz lett és nem csak azért mondom ezt, mert imádom a filmeket, hanem mert tényleg így gondolom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk ahhoz képest, hogy azt vártam, ennél sokkal jobban leszólja, én pozitívan csalódtam a kritikájában. Persze megint összehordott néhány hülyeséget, de tényleg voltak dolgok, amikben sajnos igaza volt.

      Abban viszont tényleg nem, hogy Az Útvesztő csak egy kicsit jobb A beavatottnál. Ugyan már! Könnyűszerrel kenterbe veri amazt. :)

      Törlés
  3. Hát megosztó videó lett meg kell hogy hagyni. Van igazság itt is es ott is. Nezehto es vállalható film. Minőségi remek szineszekekkelnes egy nagyszerű rendezővel. Persze nekem sem tetszett minden annyira de elfogadtam :)

    En is csatlakozik,hogy abszolút lehagyja a Bevatatott szériát. Tudom azt is szeretik. De szamomra csak egy Thg koppintás megha nem is hasonlít annyira.
    Emlékszem tavaly hoztatok is egy cikket ,hogy az Útvesztő film annyit kaszált mint a Beavatott a mozikban plusz a DVD & Blu Rey kiadás egyuttveve . Ennyit a rajongokrol meg a beavatottrol:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hat jólesett volna egy valasz. :/

      Törlés
    2. Mire szerettél volna választ? Nem is írtál semmilyen kérdést. :)

      Törlés