2014. augusztus 15., péntek

Karaktervideók a filmhez

Felkerült a youtube-ra egy rövid kis videó, amiben négy szereplő (Thomas, Teresa, Gally és Alby) elmond néhány szót magáról. Csak a legfontosabbakat, hogy megismerjük a karakterüket.
Fordítás a videó alatt olvasható.
(remélem a többiekről is lesz ilyen videó, mondjuk egy Newt, Minho, Chuck és Bent el tudnék képzelni) 


  • Thomas a nevem. Ha aközött kellene választanom, hogy itt ragadok az életem hátralévő részére, vagy szembenézek azzal, ami odakint van - bármi is legyen az -, az Útvesztőt választanám. 
  • Teresa vagyok. Az egyedüli lány a Tisztáson. Az utolsó Tisztárs. [Teresa: Hol vagyok? Mi ez a hely?]
  • Gally-nak hívnak. Az Építők Elöljárója vagyok. Üdv a Tisztáson! [Gally: Még mindig azt mondjátok, hogy csak túlreagálom?]
  • A nevem Alby. Én voltam az első, aki a Tisztásra érkezett. Hamar rájöttem, hogy ha túl akarom élni, akkor soha nem szabad a falon túlra mennem. 

2 megjegyzés:

  1. Húú nagyon kemény kis videó lett:) Most, hogy ebben is volt pár filmkocka, amikben láttuk a Siratókat, egyre jobban kezdek parázni. Biztosan nagyon jól megcsinálták őket.
    A másik dolog pedig, ami miatt írok, az az, hogy már régóta követem az oldalt, a könyv utóéletét, és óriási köszönetet szeretnék mondani nektek azért, hogy ilyen naprakészek vagytok mindig. Minden szuper, azt hiszem minden rajongó nevében szólhatok, hogy köszönjük a feliratokat, az interjúkat, mindent, mert iszonyú sok időt és energiát vesz igénybe egy ilyen oldal vezetése. :) Ami viszont nekem szembetűnt, az a design. Én hiszek abban, hogy egyre többen fogják felkeresni az oldalatokat, nő a látogatottság, elvégre ez Magyarország első, és számomra legmegbízhatóbb rajongói oldala, mégis olyan kis vérszegénynek tűnik a kinézet. Építő kritikaként írom ezt, és azt hiszem, ezen segíthetnék is, persze csak ha igényt tartotok rá. Ugyanis én már elég sok oldal fejlécét, és kinézetét csináltam meg régebben, a saját blogomét is,(személyes okok miatt ez egy darabig szünetelt, mostanság építgetem újra) ezért ha gondoljátok, szívesen csinálhatok a ti oldalatoknak is egy új fejlécet. Csak a szélességre, a magasságra és egy e-mailcímre lenne szükségem. Ha úgy van, küldhetek esetleg referenciát is, hogy lássátok a "munkáim" minőségét. :)
    Még egyszer, ez csak felajánlás, ha nincs rá szükség, szóljatok nyugodtan.
    További sok sikert az oldalhoz, már nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a film.

    Connie(conniecorn07@gmail.com) , xx

    VálaszTörlés