2015. július 7., kedd

5 tény Ki Hong Lee-ről, amit (esetleg) nem tudtál


A designtrend.com oldalon még márciusban jelent meg ez a cikk Ki Hongról, de gondoltam elrakom ínségesebb időkre, és mivel most épp azt éljük (értsétek, szinte semmi más infó nincs, amit tudnánk hozni), így épp ideje volt előszednem.

5 dolgot sorolnak fel, amit Ki Hongról tudni kell, és nem akarom magamat fényezni, de én mindegyiket tudtam már ezelőtt is. Ti hogy vagytok vele? Tudtátok róla ezt az 5 dolgot ezelőtt is?

5 érdekes tény Ki Hongról



1. Felkerült a People Magazin 2014-es évi " A Világ Legszexibb" embereinek a listájára

A People Magazin tavaly a 4. legszexibb élő embernek választotta meg, Chris Hemsworth, Jamie Dornan és Chris Pratt után, továbbá megkapta a "Akire figyelnünk kell" nevezetű díjat is a magazintól. "Nem tudom kezelni a bókokat." - mesélte tavaly a People Magazinnak. -"Az emberek az arcgödröcskéim miatt gratulálnak nekem... de orvosi értelemben véve, azok csak tévesen kilátszó izmok. Nem is kellene ott lenniük. Mindenki szerint szépek, de igazából ez csak a természet hibája."

2. Ki Hong házas

Igen, Ki Hong foglalt. Március 7-én vette el Ha Young Choi-t.

3. Korábban már dolgozott együtt A Lázadó sztárjával, Shailene Woodley-val

Vagyis, majdnem. Ki Hong ezelőtt számos sorozat mellékszerepében tűnt fel, és az egyik ilyen sorozat volt az "Egy amerikai tinédzser titkos élete", amiben Woodley a főszerepet játszotta. A sorozat egy epizódjában tűnt fel még a karrierje elején. Utána olyan sorozatokban játszott még, mint a V, mint Viktória, a The Nine Lives of Chloe King, A modern család vagy épp a Unbreakable Kimmy Schmidt.

4. Nagy Beyonce rajongó

Tavaly megosztott egy videót az interneten, amiben a kedvence egyik számát énekli. Azt a szöveget írta mellé, hogy: "Ilyen közel kerülhetek csak Beyonce-hoz."

5. Ki Hong aktivista

2011-ben így nyilatkozott az Angry Asian Man Magazinnak: "Az igazságtalanság ellen is harcolok. Az iskolában tagja voltam a főiskolai LINK (Liberty in North Korea) nevezetű szervezetnek, és a szervezet központjában egy ideig gyakornokoskodtam is. Remek munkát végeznek azzal, hogy világszerte felhívják a figyelmet az észak koreai szabadságjogok terjesztésére." Majd így folytatta: "Egy haverom éppen egy országos túrán van a Nomádokkal. Mindenhol előadásokat tartanak a jelenlegi humánjogi helyzet kríziséről. Nézzetek utána, vagy ami még jobb, csatlakozzatok ti is. Sokat kell még tennünk ahhoz, hogy ez a világ jobbá váljon."

Forrás

2 megjegyzés:

  1. Hu,na ezeket nem gondoltam volna róla. az utolsó kettő eléggé meglepett. Viszont az első fura,világ legszexibb férfiai között? Hát érdekes, Bár változó ízlések:)

    VálaszTörlés