2015. július 10., péntek

Comic-Con 2015: Első nap (Július 9) képek


Tegnap vette kezdetét az idei Comic-Con, ami számunkra máris egy nagyobb eseménnyel kezdődött, hiszen tegnap este tartották Az Útvesztő egy speciális rajongói vetítését, ami után pedig a jelen lévő szerencsés rajongóknak bemutattak egy sneak peeket a Tűzpróba filmből. Ez még nem került fel a netre, és azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy nem is fog, csak majd később. Mindenesetre amint lesz róla valami hír, hozzuk nektek.

Tegnap már megérkezett a rendezvényre Dylan, Wes és James is, hiszen mindhárman részt vettek a rajongói vetítésen, ami után lehetett tőlük kérdezni. Íme néhány kép a tegnapi napról.

Elsőnek jöjjön pár kép a rajongókkal.








Aztán pedig érkezzen néhány kép a tegnap esti filmvetítésről. :)






További képek ITT tekinthetők meg.

Azok a rajongók, akik részt vehettek ezen az eseményen tegnap este, egy kisebb ajándékkal is gazdagabbak lettek, hiszen kaptak egy példányt a Tűzpróba filmhez készülő új képregényekből.

Néhány rajongó kezében ott látható a képregény, természetesen Dylan, James és Wes aláírásával.


Forrás: twitter, X

1 megjegyzés:

  1. Alig várom a holnapi híráradatot! Köszönjük a képeket! :)
    Egyébként ahogy olvastam, ez a sneak peek a film első 30 percét jelentette, így nem hiszem, hogy ezt fel fogják tenni az internetre. Gondolom majd később azért kapunk apró jelenetfoszlányokat, mint Az Útvesztőnél.

    VálaszTörlés