2015. július 12., vasárnap

Comic-Con 2015: Harmadik nap (július 11) képek


Elsőként érkezem a friss képekkel, amiből rengeteg van, hiszen a tegnapi napon a színészeink rengeteg interjút adtak, így nagyon sok új fotó készült róluk. Ezeket próbálom rendszerezve hozni, és szerencsére ebben nagy segítséget nyújt a francia rajongói oldal, ami mappákba szedte össze a képeket.

Ezekből hozok nektek egy kis ízelítőt, a többi képet pedig a megfelelő linkre kattintva tudjátok elérni. Rengeteg képet hozok, így megtöröm a bejegyzést, de a "tovább"-ra kattintva megtekinthetitek a többit is. Akkor lássuk is, mi minden van itt. :)

Elsőnek érkeznek azok a képek, amelyeken a színészek két interjú közt láthatóak, ahol épp bolondoznak, vagy épp rajongókkal pózolnak.










További rajongókkal való közös képek ITT érhetők el.

A stábbal készült egy interjú a Clever TV számára, erről is előkerült néhány fénykép.





További képek ITT érhetők el.

Nem csak a Clever TV számára készült egy kisebb interjú, hanem az Entertainment Weekly részére is, amiről ugyancsak előkerült pár fotó. Van egy kisebb rádiós interjú, és egy némileg hosszabb videó interjú is, mindkettő érkezik még a napokban.






További képek ITT érhetők el

Aztán ugyebár tegnap két nagyobb interjú készült. Az egyik a panel beszélgetés, a másik a Nerd HQ interjú. Ezek még nem kerültek fel a netre, de amint fent lesznek, készül hozzájuk a fordítás, és máris hozzuk nektek. Addig is néhány kép ízelítőnek.

Elsőnek a Nerd HQ interjúról:







Majd pedig a panel beszélgetésről:









Forrás: twitter, X

4 megjegyzés:

  1. Nem Dylan O'Brian hanem Dylan O'Brienxd Azért erre figyelhetnétekxd

    VálaszTörlés
  2. Nem is írtam le itt Dylan nevét... vagy mire gondolsz?

    VálaszTörlés
  3. A kép alatt a Címkéknél rosszul van írva Dylan neve ... szerintem erre gondolt ....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, azt tudom. Még az elején rosszul írtam, és mire észrevettem, addigra már olyan sok bejegyzés volt, hogy rengeteg időbe telt volna minden egyes poszt esetében kijavítani. Tehát úgy hagytam.

      Törlés