2015. július 22., szerda

Comic-Con 2015: Joblo Movie interjú Ki Honggal, Thomassal és Dylannel


Ahogyan Rosával és Giancarlo-val, a kedvenc triónkkal is készülr külön interjú, sokak örömére (az enyémre biztos :D). :)



Hogy érzitek magatokat a Comic-Conon?
Thomas: Ez az első alkalom, hogy itt vagyok, remek.

És mi a helyzet veletek srácok?
Dylan: Ez már a 6. alkalmam.
Ki Hong: Amikor először voltam itt, az nem ilyen volt. De jól érezzük magunkat.

Hogyan változtatta meg Az Útvesztő a karriereteket? És milyen volt most visszamenni, volt rajtatok némi nyomás a második filmmel kapcsolatban?
Dylan: Jó munkát végeztünk, mert csak mi számítottunk egymásnak és a munkánk. Jól éreztük magunkat a forgatás alatt, segítettük a másikat. Jó csapat jött össze. [ezután besétál a terembe Giancarlo és Dylan megjegyzi, hogy mennyire szereti. A kérdező férfi megkérdezi, hogy nem együtt játszanak a filmben? :DD Dylan erre azt mondja, hogy akkor is nagyon szereti, majd Giancarlo odamegy és ölelkeznek. :D Lesz jobb is, ugyanis ezután Rosa megy oda, mintha Dylan egyik elvetemült rajongója lenne és csinál vele egy közös képet. :DD Majd mivel Thomas kezében olyan jól áll a mikrofon, a fickó megkéri, hogy vezesse ő az interjút.]

Mik a fontosabb változtatások?
Ki Hong: Van néhány, de a fontosabb, népszerű jelenetek mind benne vannak a filmben.  Nem hiszem, hogy a rajongók csalódnának.

Milyen volt az új színészekkel dolgozni?
Dylan: Giancarlo a világ legaranyosabb embere, okos és remek színész. Mindannyian megőrültünk, amikor megtudtuk, hogy jön. Jó olyan színészekkel dolgozni, akik egyben az ideáljaid is.
Thomas: Szerintem mindenki passzol a szerepéhez. Jó, hogy nem csak jó színészek, de illenek is a karaktereikhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése