2015. július 9., csütörtök

Comic-Con 2015: Tűzpróbából sneak peek + Hamarosan új Tűzpróba előzetes érkezik



Ma kezdődik ugyebár San Diego-ban a 2015-ös Comic-Con, ami július 12-éig fog tartani. Mi már tudjuk, hogy a Tűzpróba stábja július 11-én, szombaton lesz jelen a rendezvényen. Több interjút is adnak majd a filmről, lesz megint Nerd HQ nagy interjú és panel beszélgetés is. Vagyis így tudjuk elvileg, és amint felkerülnek ezek az interjúk online, természetesen hozzuk a fordítást idővel.

Ma este egy speciális vetítése lesz Az Útvesztőnek Amerikában, amire Wes Ball és James Dashner is hivatalos, így a rajongók találkozhatnak velük. Ez számunkra annyira nem érdekes, hisz nem mehetünk el, de van egy másik hír is.

Elvileg a film vetítése után, kiadnak egy sneak peek-et a Tűzpróbából. Reméljük hamar felkerül online, és akkor természetesen azt is hozni fogjuk nektek. :) (Fordítással persze!) Mi már nagyon várjuk a Comic-Cont, reméljük tényleg beindulnak a dolgok végre valahára.


A másik hír, amit mindenképp meg szerettem volna veletek osztani, hogy július 23-án a Papírvárosok premierjén vetítik majd le elsőnek a Tűzpróba legújabb előzetesét. :) Másnap felkerül a netre, így mi is megnézhetjük majd. Vagyis már nem kell várni alig két hetet, és egy új, immár hosszabb (valószínűleg 2-3 perces)  Tűzpróba előzetessel lehetünk gazdagabbak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése