2015. július 23., csütörtök

Comic-Con 2015: Joblo Movie interjú Giancarlo-val és Rosával


Soha nem elég a Comic-Conos interjúkból. :D Természetesen készült egy interjú csak Rosával és Giancarlo-val. :) Ezt most nem szó szerint fogom fordítani, hanem csak a lényeget összegzem nektek.


  • Az első kérdésben arról kérdezik őket, hogy mennyire volt számukra könnyű kialakítani egy kapcsolatot a filmmel és a színészekkel, mikor az első filmben nem is szerepeltek. Giancarlo és Rosa erre elmondják, hogy már az elejétől fogva mindenki örömmel és kedvesen fogadta őket, hamar a csapat részesei lettek. Majd beszélnek arról, hogy a film maga is a kapcsolatokról szól, a karakterek közti kapcsolatokról. Nem csak a leleplezések és az akció miatt lesz izgalmas, hanem emiatt is.
  • Eztán Rosa hozzáteszi, hogy mindketten tulajdonképpen egy már kialakult csapatba léptek be, és igaz, hogy könnyen fogadták őket, de azért mégis nagy kihívás volt egy más összeszokott csapatba bekerülni. Az előző filmben is látni lehetett ezt a jó csoportdinamikát, és épp ezért szeretett volna ő is ennek a részesévé válni. Mesél arról, hogy milyen volt ezt számára színészként elérni, és hogy milyen jó kis csapathangulat uralkodott a forgatáson.
  • A második kérdés arra vonatkozik, hogy elolvasták-e a könyvet. Rosa és Giancarlo is igennel válaszolnak. Giancalro elmeséli, hogy mikor szóba került, hogy elvállalja-e a szerepet a filmben, akkor az egyik lánya beszélte rá, aki már azelőtt szerette James Dashner könyveit. A lánya sokat mesélt neki a karakterről, és segített a munkájában. A lánya mondta el, hogy mi történt az első könyvben, így aztán elolvasta a másodikat, hogy képben legyen ő is. Majd hozzáteszi, hogy a könyvek fantasztikusak, de a filmben ehhez képest lesznek változtatások, amiket Wes szükségesnek látott.
  • A harmadik kérdés arra irányul, hogy sok új és régi remek színésszel dolgoztak együtt, mint például Patricia Clarkson, Barry Pepper és a többiek, és hogy milyen volt a velük való munka. Rosa méltatja őket, és elmondja, hogy mennyire remek volt a munka velük, és hogy sokat tanult tőlünk. Majd pedig elmeséli, hogy Giancarlo-val élvezte a legjobban a közös munkát az újak közül, mert korábban is látta már a Breaking Badben, és akkor megszerette. Dícséri Giancarlo-t, hogy milyen kiváló színésznek tartja. Majd Lily Taylorról is mesél, hogy örült annak, hogy vele is dolgozhat, hisz gyerekkorában látta egy filmben, és azóta megszerette őt, mint színésznőt. Örült annak, hogy most olyanokkal adódott lehetősége együtt dolgozni, akikre gyerekkora óta felnézett.
  • A negyedik kérdés Giancarlo-hoz irányul. Arról szól, hogy már rengeteg remek filmben szerepelt, és aztán igazán világhírű a Breaking Bad miatt lett. Giancarlo elmondja, hogy ez így igaz, és hogy ez mennyire nagyszerű érzés számára. Mesél egy kicsit a Breaking Badben lévő karakteréről, és arról, hogy Lily Taylort milyen régóta ismeri. Ő is elmondja, hogy mennyire remek színésznek tartja Lily Taylort és Barry Peppert is. Majd rátért ismét arra, hogy mennyire remek lesz a Tűzpróba film, mert tehetséges fiatal színészek és már tapasztalt idősebb színészek együtt dolgoztak rajta, és mindezt mindenki teljes elkötelezettséggel tette.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése