2015. július 26., vasárnap

Comic-Con 2015: Rövid interjúk a színészekkel


Soha nem értettem, hogy az alig egy perces interjúknak mi az értelmük. de a Comic-Con kapcsán ilyenekből is kaptunk párat. Ezeket egy posztba szedve hoztam el nektek. :)


Thomas: Számos olyan helyzetet élünk át, amiről nem tudunk semmit. Kikerülünk egy olyan helyről, amelyet értettünk és ismertünk, a Tűzpróbában pedig egy olyan helyet keresünk, ahol ismét élhetünk majd. 
Dylan: Thomasnak elég nagy teher nyomja a vállát ebben a filmben. Megpróbálja egyben tartani és vezeti a csapatot, amelyet ő vezetett ki a való világba.
Ki Hong: Az Útvesztőben is futott és a homokban is fog, ez ilyen egyszerű.

Rosa: Kikerülnek a való világba, annyira kíváncsiak voltak az első filmben, hogy mi van odakint, hogy ez tulajdonképpen a "Vigyázz, mit kívánsz" esete. 
Wes: Az a lényege a filmnek, hogy nem csak egy helyszín és egy veszély van többé. 
James: Nem lehet leírni, hogy milyen érzés az, amikor leülök a moziban a képernyő elé és azt nézem ami az én fejemből pattant ki. 
Rosa: Brenda összeáll a fiúkkal és megpróbál velük túlélni. 
Wes: Szerintem a rajongók leginkább azt várják, hogy lássák a Buggyantakat. 

Giancarlo: Ez egy különleges Comic-Con, mert minden neves TV csatorna és film képviselteti magát. Jelen vannak a rajongók is és ez egy remek helyszín arra, hogy lemérjék bármilyen termék sikerét.
Látni fogjuk a Tűzpróbában a felperzselt földet, amelyet elpusztított a vírus, láthatjuk a megmaradt embereket és rájövünk arra, hogy hogyan élt túl az emberiség mind ezidáig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése