2015. július 10., péntek

Comic-Con 2015: Első nap (július 9) hírek


A korábbi bejegyzés folytatásaként gondoltam egy helyre összegyűjtöm az új képeken túli friss információmorzsákat, hogy azért meglegyenek egyben. Több új hír is érkezett, és ezeket mindenképp hozni szeretném nektek.

1. Egyrészt nem közvetlen Az Útvesztőhöz tartozik, de mivel sokan szeretitek Dylant, így gondoltam jelzem, hogy tegnap jelentették be hivatalosan, hogy berendelték jövőre a Teen Wolf 6. évadát. Gondolom nagyon örültök nekik, már ha a sorozat rajongói vagytok. :)

2. A másik hír, hogy a tegnapi speciális filmvetítésen a jelen lévő rajongók kaptak egy-egy példányt a következő Tűzpróbához készült képregényekből, aminek egy oldala felkerült online.
Íme egy új kiszivárgott kép a képregényből.


3. Találtam egy rövid kis videót is a tegnapi napról, ahol a filmvetítés előtt James látható az izgatottan várakozó rajongókkal.

4. Továbbá szintén twitteren találtam, hogy egy újságban megjelent néhány új jelenetfotó a Tűzpróba filmből. Sajnos csak az újság szkennelt képe van meg, és a fotók is igen kicsik benne, de azért lehet azokat látni, így ezt is hozom.




5. Továbbá kiderült az is, hogy a sneak peek, amit tegnap levetítettek a Tűzpróbából tulajdonképpen a film első 30 percét jelentette. Így ez biztosan nem került fel a netre, vagyis mi sajnos nem láthatjuk.

6. Nem olyan régen raktak ki a youtube-ra egy videót, ami a tegnapi filmvetítésen készült. Ebben a videóban azt láthatjuk, ahogy Dylan és James felkonferálják a Tűzpróba első 30 percét, amit aztán levetítettek a jelenlévőknek. Nem valami jó minőségű a videó, de azért ezt is hozom nektek.


Forrás: twitter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése