2014. augusztus 7., csütörtök

2 db interjú Dylannel, Willel és Kaya-val


Ismét találtam két különböző, egy kisebb és egy hosszabb interjút, amit egy posztban fogok nektek hozni, mert ezek külön nem érnének meg egy bejegyzést. Ismét csak a lényeget emelem ki a videók alatt. :)


  • Dylan elsőnek mesél a karakteréről, majd pedig Wes Ballt, a rendezőt méltatja, hogy milyen jó volt vele dolgozni, és hogy szerinte mennyire tehetséges.
  • Kaya elsőnek szintén mond néhány szót a karakteréről, majd pedig kifejti, hogy szerinte miért lett olyan jó a film, hogy izgalmas az elejétől a végéig, és hogy a történetet a főszereplővel együtt fedezhetjük fel.
  • Will elsőnek szintén a karakterét mutatja be, majd pedig elmondja, hogy Dylan és ő ellenségek a filmben, ami ironikus, hogy a való életben jó barátok. Majd pedig megjegyzi milyen jól érezte magát a forgatáson.


  • Elsőnek arról beszélnek, hogy azelőtt este vetítették le Az Útvesztő filmet elsőnek a rajongók részére, és mutatnak néhány twitet, amelyek mind arról szólnak, hogy mennyire tetszett a nézőknek a film. A színészek is elmondják, hogy tényleg jó lett a film, és hogy mennyire elképesztő volt azt végignézni a rajongókkal együtt.
  • Eztán a filmmel kapcsolatos nagy elvárásokról beszélnek, hogy ez mennyire volt rájuk hatással a munkájuk során, hogy mennyivel befolyásolta őket az, hogy egy sikeres könyvet kell életre kelteniük. Megjegyzik, hogy a kis és nagy költségvetésű filmek között nincs nagy különbség számukra, mint színészek számára. A munka ugyanolyan.
  • Arra a kérdésre, hogy szerintük a nézőknek melyik jelenet fog nagyon tetszeni, azt felelik, hogy Ben száműzetése nagyon intenzív jelenet lett, szerintük az nagyon fog mindenkinek tetszeni. Emellett persze a Siratók is, bármelyik jelenet, amiben ők benne vannak.
  • Majd az kerül szóba, hogy milyen volt felvenni a Siratós jeleneteket. Kék ruhába öltözött statiszták adták a Siratók alapját, a mozgást ők imitálták, és velük vették fel ezeket a jeleneteket. A lábakat és kezeket később illesztették hozzá mesterségesen a modern technika segítségével.
  • Eztán megemlítenek néhány szót a Tisztásbeli nyelvből az interjúztató kérésére. Majd Dylan elmondja, hogy ezek a szavak a filmben is benne lesznek, aminek a rajongók majd örülhetnek.
  • Az interjúztató szóba hozza, hogy Kaya és Will ezelőtt még nem voltak Comic-Conon, és megkérdezi őket, hogy készültek-e rá, hogy mit hallottak erről korábban.
  • Majd szóba kerül, hogy az interjúztató Willel utoljára az MTV Movie Awardson találkozott, ahol Will ugyebár díjat is nyert. Will erre megjegyzi, hogy mennyire örült annak a díjnak és az elismerésnek.
  • Az interjúztató megkérdezi tőlük, hogy mivel a Comic-Con alapvetően egy képregényes találkozó, hogy nekik van-e kedvenc képregényük, vagy abból készült kedvenc filmjük. Dylan elmondja, hogy a Bosszúállók jó volt, Kaya megjegyzi, hogy várja a Galaxis őrzőit, ami most fog nemsokára megjelenni. Will pedig az új Batman film miatt izgatott, hogy Ben Affleck lesz az új Batman.
  • Eztán találós kérdésekre válaszolnak képregényes témakörben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése