2014. augusztus 22., péntek

Videó a londoni sajtókonferenciáról (Frissítve!)

Tegnap képeket osztottam meg veletek a londoni promóról, ma pedig elhoztam nektek a 'Q&A' részt. Ide egyenlőre ezt a verziót teszem be, de már az egész panel felkerült iTunes-ra, szóval, aki akarja az remek minőségben ott meg tudja nézni ingyen! :)

Nos egy nagyon rendes ember feltette youtube-ra is a videót, így végre el tudtam hozni nektek! ;) A fordításom a videó alatt olvasható.





  • A kérdező pasi elmondja, hogy tegnap látta a filmet és, hogy nagyon tetszett neki. Ezután megkéri őket, hogy valaki mondja el, hogy miről szól a film. [mindenki egymásra néz, senki nem akarja elmondani] Dylan elmondja, hogy aki jelen van, az olvasta a könyvet, így tudja, hogy miről szól a film. A kérdező pasi azt mondja, hogy passzolják le Wesnek a kérdést, aki elmondja, hogy miről szól a film. Ezután a következő szokásos kérdés jön: meséljenek a karakterükről.
  • Dylan megteszi, majd amikor Thomas elkezdi mondani, hogy ő Newtot játssza a közönség sikongatni kezd. :D Thomas megjegyzi, hogy aki itt van, az tudja, hogy ki Newt. A kérdező pasi erre megjegyzi, hogy amikor Thomas elkezdett beszélni egy nő a közönségből felkiáltott, hogy "Úristen, de aranyos!"
 
  • Will veszi át a szót a zavarodásban, Gally-ról mesél a közönségnek. A rajongók megint felsikoltanak, mire Will megköszöni, majd hozzáteszi, hogy nem biztos benne, hogy Gally megérdemli ezt. :D Elmondja, hogy Gally áll a legközelebb ahhoz, akit a film gonoszának lehetne nevezni és, hogy a filmben kicsit más ez a karakter, mint a könyvben, pl. igazságosabb, racionálisabb és érthetőbb. Ezután Kaya mesél Teresáról és, hogy milyen volt egyedüli lánynak lenni ennyi fiú között. 
  • A kérdező pasi felhozza, hogy Will máshogy néz ki, mint a filmben, mire Will megjegyzi, hogy a vizuális effektek miatt, amik miatt erősnek tűnik a filmben. Felhozza példának azt a jelenetet, amit a 2. előzetesben is láthattunk, amikor Gally ellöki Thomast, akkor messzire esik. Will elmondja, hogy annyira messze azért nem lökte, mint amilyennek az előzetesben tűnik. :DD 
  • Érkezik a következő szokásos kérdés: beszéljenek a futásról és az edzésükről. Wes elmondja, hogy nem kellett futniuk a meghallgatáson, majd Dylan elvicceli a kérdést azzal, hogy azt játssza, hogy rosszul fut. 
 
  • Wes hozzáteszi, hogy nem Dylan futási stílusa volt az első, amit néztek a meghallgatáson, de hála az égnek megfelelő a futási stílusa. :D Kaya megjegyzi, hogy éppen ez volt amit akartak, hogy a szereplők természetesek legyenek, nem pedig szuperhősök. 
  • A kérdező pasi a forgatási helyszínekről kérdez, amire Wes válaszol, hogy forgattak Louisiana-ban, a Tisztáson és az Útvesztőben, ami igazi volt és még valahol, amit nem mondhatnak el. Will erre beleszól, hogy a Starbucksban. :DD 
  • Ezután a castingról kérdezi Westet, hogy hogyan választotta ki a színészeket. A rendező elmondja, hogy Kayát ismerte a Skinsből és őt akarta. Majd Willt választották ki és Thomast is nagyon hamar megtalálta. Dylan volt a legutolsó és Kaya elmondja, hogy ő is jelen volt Dylan meghallgatásánál. A kérdező pasi felhozza azt, hogy Dylan majdnem nem kapta meg a szerepet a haja miatt. Wes egy fáradt sóhaj kíséretében elmondja az egész sztorit: Dylan az elsők között volt, akiket meghallgattak a szerepre és valószínűleg éppen akkor végzett a Teen Wolffal, mert a haja még "Stilesé" volt. Wes ekkor még nem látta benne Thomast, csak Stilest, de rákeresett a neten és talált róla más képeket, amik meggyőzték és rájött, hogy tud valamit csinálni a hajával. 
  • Ezután Dylan West méltatja, hogy egy év alatt elkészítette az Útvesztő rajzát, a Siratókat, stb. Elmondja, hogy látta a rövid filmjét a Ruint, ami elképesztően jó és, hogy őt nem érdekli, hogy ez Wes első filmje. A kérdező megkérdezi ugyanezt Thomastól is, hogy ő mint színész és producer, mint gondol erről. Azt mondja, hogy amint találkozott vele, tudta, hogy megfelelő lesz, már csak a vizuális effektek terén is a Ruin miatt. 
  • Will elmondja, hogy legelőször Kayával találkoztak és az egy nagyon menő jelenet volt. Éppen fociztak, amikor Kaya szó nélkül megjelent és visszadobta nekik a labdát. Mindenki meglepődött, hogy "Itt egy lány!". :D Azt kérdezik ezután Kayától, hogy ki volt a legidegesítőbb a forgatáson. A lány elmondja, hogy nem volt ilyen, mert mind egyből legjobb barátok lettek. 
  • A következő kérdés úgy szól, hogy melyik volt a legnehezebb nap a forgatás ideje alatt? Will elmondja, hogy az utolsó jelenet, ami egyben az utolsó napon is volt. Erről nem beszélhet. Külön megkérdezik Thomast erről, mire a fiú elmondja, hogy mindig nagyon meleg volt és sokat izzadtak. De ezt szerette, mert sokat hozzáadott a karakterükhöz. Azt már kevésbé szerette, amikor stúdióban forgattak zöld háttér előtt és harcolniuk kellett [Kaya és Dylan egyetértően sóhajtanak]. Kaya-nak a híres "varászaltos egy óra" volt a legnehezebb, az előtt egy órával, hogy lement a nap. Egy egész jelenetet le akartak forgatni egy óra alatt és ez lehetetlen volt, egy hét lett belőle. A kérdező pasi megjegyzi, hogy Dylannek lehetett a legnehezebb, mert ó szó szerint minden jelenetben benne van a filmben. A fiú azt mondja, hogy volt 3 nap, amikor csak sikoltoznia kellett és a 3. napra elment a hangja. Aztán Wes azt mondta neki, hogy csak tegyen úgy, mintha lenne hangja. [Thomas és Dylan elkezdik ezt utánozni :D videóban: 5:25 körül] 
  • Ezután a szokásos témáról beszélnek, hogy alapból koszosak voltak és alig kellett smink. Dylannel a sérüléseit "rajzolták" csak fel. 
  • A kérdező pasi azt a kérdést teszi fel Wesnek, hogy mennyi vizuális effektet használt a filmben, mennyit ebből az Útvesztőre? Wes azt feleli, hogy 30%-a az Útvesztőnek igazi volt, ahogyan a kapuk is. A pasi erre megjegyzi, hogy mikor nézte a filmet, minden olyan valóságosnak tűnt, hogy amikor Wes felvilágosította az ellenkezőjéről, alig hitte el. Aztán egy rajongó valami párnát (?) kezd el mutogatni nekik, de nincs kérdése.  [valószínűleg vmi Dylanes dolog lehetett. mert a fiú megköszöni neki] Ezután egy csapat lány bekiabál, hogy "Szeretünk Brian!", mire Dylan azt kérdezi: "Briannak hívtatok? Brian O'Dylan". :DD

Ezen én olyan jót nevettem, hogy külön gifeket is hoztam róla :DD

 


  • Ezután a kérdező ismét a vizuális effektekről tesz fel egy kérdést, hogy milyen nehéz volt forgatni azokat a jeleneteket. Dylan megismétli, amit előbb Wes is elmondott, hogy a kapuk igaziak voltak és neki csak a magasságukat kellett elképzelnie. 
  • Egy másik kérdező azt kérdezi, hogy melyik volt a legviccesebb pillanat a forgatáson? [mindenki csendben marad :D] Wes elmondja, hogy 20 perces baki videós anyaguk van, amiben benne van az összes nevetgélés és móka, amin keresztülestek a forgatás alatt. A DVD-n látható lesz. A film komoly, de ők sokat nevettek a forgatás alatt. Dylan elmeséli, hogy van egy olyan jelenet is ezek között, amikor Thomassal odahajoltak egymáshoz, mintha csókolózni készülnének, de Thomas tényleg lekapta. :DD Ez nagyon vicces volt. Ezután a kérdező pasi megjegyzi, hogy a DVD eladási számok biztosan meg fognak növekedni. :DD 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése