2014. augusztus 8., péntek

Interjúk a Comic-Conról

Úgy tűnik a Comic-Conos interjúk előbukkanásának soha nem lesz vége, ami remek hír, hiszen mindig örömmel hozom az információkat nektek. :)
Ezeket az interjúkat azért tettem így egybe, mert külön-külön nem állnák meg a helyüket, tekintve, hogy alig szólnak valamiről.
A videók alatt azért megpróbálom összefoglalni néhány mondatban a tartalmukat.




Első kérdés: Olvasták-e az összes könyvet? Melyik a kedvencük?
Kaya elmondja, hogy a film előtt nem olvasta a könyvet és eddig az első rész a kedvence. Will a Scorch Trilas végénél jár.

Második kérdés: Melyik a kedvenc jelenetük, amit leforgattak?
Kaya azt feleli, hogy az, amikor egy fa tetején van és dobál le dolgokat Gally-ra. (?) Will kedvenc jelenete az volt, amikor szemtől szembe került Dylannel, kiabáltak egymással és az egész jelenet nagyon erőteljes volt és improvizált, ami ritkán fordul elő egyébként a filmekben. Kaya (Teresa) lépett közéjük és akkor hagyták abba. 

Harmadik kérdés: Hogyan edzettek a filmre?
Will megosztja velünk, hogy sokat futottak, edzőterembe jártak és minden nap magukra főztek. Elmondja, hogy neki nem kellett sok izmot magára szednie Ki Honggal (Minho) ellentétben, aki a könyvben úgy van leírva, hogy "tökéletes teste van" és ezt a színésznek sikerült is hoznia.

Negyedik kérdés: Kaya ígért egy párnacsatás videót a rajongóknak a fiúkkal. :D 
Kaya elmondja, hogy van egy videója, amiben a fiúk félmeztelenül párna csatáznak, de nem lenne fair a fiúkkal szemben, ha ezt kiadná. :DD Viszont ha twitteren írnak a fiúknak és ők megengedik, akkor szívesen megosztja a közönséggel. :D

Ötödik kérdés: Melyik karakterhez kötődik leginkább Kaya: Teresához vagy Effy-hez?
Kaya azt válaszolja, hogy mindkettőjükből van benne valami. Effy-t fiatalabb korában játszotta, Teresában pedig tetszik neki a vadsága és, hogy bátor.

Hatodik kérdés: Milyen érzés volt Willnek a Családi Üzelmekbeli szerepe után Gally-t eljátszania?
Will azt mondja, hogy hálás azért, hogy két ilyen teljesen más karaktert eljátszat. Mindenki meglepődött, hogy el akarja játszani Gally-t, de ő kihívásnak élte meg és nagyon örült, hogy eljátszhatta. 

Ezután a forgatások alatt átélt kalandokról beszélnek. Will elmeséli a legjobbat, ami az volt, hogy a szállodában rohangáltak egymásra lövöldözve műanyag fegyverekkel majd Dylan egyszer csak beállított egy hatalmas fegyverrel és lelőtt mindenkit. :D

Utolsó kérdés: Van-e kedvenc szuperhősük?
Kaya azt feleli, hogy Bond lány akar lenni, de nem az az átlagos, hanem olyan Bond lány, aki megöli James Bondot és nem kell lefeküdnie ele. :D Will azt mondja, hogy neki is ugyanez, csak ő lefeküdne vele. :DD A komoly válasza pedig Riddler

Megpróbáltam, de ennek az interjúnak semmi értelme. Ha valaki látni szeretné, hogyan lehet egy 10:38 perces interjút eltölteni a semmivel, akkor nyugodtan nézze meg. :)
Egyetlen - számomra - vicces momentum van az interjúban (a végén), amikor a nő megkérdezi Willtől, hogy várható-e a filmben olyan csók, mint amilyen a Családi Üzelmekben? :D Erre Will azt válaszolja, hogy nem hiszi, bár néhányszor megpróbálta elkapni Dylant, de az nem volt vevő rá. :DD Majd hozzáteszi, hogy talán a Scorch Trialsben lesz olyan csók. :DD

Jacob Latimore (Jeff) Az Útvesztő történetéről beszél

Will elmondja, hogy nagyon hálás, hogy a filmben lehet. A nő kérdésére válaszolva elmondja, hogy klausztrofóbiásoknak nem ajánlott a film. :D Hozzáteszi, hogy sokkal sötétebb a film, mint az gondolnánk. 

Ez Wes első filmje, James mondja, hogy nagyon büszke rá és már amikor az elején megmutatta neki a koncepcióját, akkor tudta, hogy ő lesz a megfelelő ember. Wes válasza erre, hogy csak azért, mert amikor a könyvet olvasta, már akkor el tudta képzelni, hogy mi hogyan lesz majd a filmben. Hozzáteszi, hogy nagyon szerencsés, hogy ő lett a rendező és, hogy reméli hogy a következő filmmel is ilyen szerencsés lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése