2014. augusztus 25., hétfő

Twitter hírek #8

Összejött néhány apróság a twitterről, így gondoltam itt az ideje egy újabb twitter hírek posztot írni.
Lássuk!

Először is tegnap került megrendezésre a Video Music Awards, amin filmünk főszereplője Dylan is részt vett. (mondjuk nem tudom mit csinált egy zenei díjátadón, talán a Teen Wolf miatt volt ott, de biztos jól érezte magát :D)




Aztán... Thomas (Newt), Will (Gally), Chris (Ben), Kaya (Teresa) és Alex (Winston) tegnap együtt voltak és éppen kocsikáztak, amikor megláttak magukról ezeket az út menti hatalmas képeket ezért egyből félrehúzódtak és lefényképezkedtek velük. :D
Említettem már, hogy mennyire imádom őket? :) És milyen jók ezek a képek... :O

Thomas ugyanabban a pózban, mint a képen. ;)



Még egy hír Blake-ről és egyéb képek a folytatás után.


Blake (Chuck) közben egy jótékonysági rendezvényen vett részt, ahol számos kép és interjú készült vele, íme ebből néhány.





A videó Az Útvesztős vonatkozása mindössze annyi, hogy Blake elmeséli, hogy miről szól a film és a nő kérdésére, miszerint hogyan érezte magát a forgatáson azt feleli, hogy nagyon jól és, hogy ez volt élete legjobb élménye. :)

Végül pedig betenném ide a kis gyűjteményemet, aminek az a címe, hogy ezen videókat várom. Ezek az interjúk elkészültek valamikor, szóval meg kell lenniük valahol, valakinél, viszont eddig sehova nem tették ki őket. Miért nem?!

Szóval ilyen interjúkat várok:

Kaya és Dylan

Thomas és Kaya

Blake

Thomas, Kaya, Will és Dylan

Aml és Thomas


Thomas, Will, Kaya és Dylan

Ebből már kaptunk ki néhány pár másodperces részletet, ha emlékeztek rájuk (itt megnézhetitek), de ez most komoly, hogy az interjúkat ilyen miniatűr, alig fél perces részletekben fogják kiadni?!


És természetesen várom a "rajongói felvételeket" ezekről a panelekről...




Forrás: [x] [x] [x] [x] [x]

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Én megtaláltam egyet-kettőt ezekből a vidikből, bár nem a legjobb a minősége, de azért belinkelem nektek, ha esetleg még nem láttátok.
    A két panelről:
    https://www.youtube.com/watch?v=tMQnXd0QMZY
    https://www.youtube.com/watch?v=b1PkjbgabsI

    Ildi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egyik videó linket begépeltem (mivel kijelölni nem tudom a linket), de azt írta ki, hogy nem érhető el a videó. :(
      Elküldnéd erre a címre is a két linket: mindenamidestiel@gmail.com?

      Törlés