2014. augusztus 9., szombat

Két új interjú a Comic-Conról


A Comic-Conos interjúknak talán sosem lesz vége, viszont ezeket már nem fogom szó szerint lefordítani, mert nagyjából az összes kérdésre válaszoltak már itt vagy ott a színészek + James és Wes.


Szokásos kérdésekkel kezdenek. Megkérdezi a férfi, hogy vannak, ő mondják, hogy remekül, nagyon élvezik a Comic-Cont. Azután megkéri őket, hogy mondják el, hogy miről szól a film, amire szegény West jelölik ki a többiek. :D Drága rendezőnk immáron 100. alkalommal is elmondja a film szinopszisát. [és ezzel el is megy a kemény 3 perces interjúnak a fele (!)] Az interjút készítő férfi ezután megkérdezi, hogy nagyon lényegre törően, na nem mintha ezt eddig még nem kérdezték volna meg már vagy 500x  milyen volt a forgatás és, hogy ilyen fiatal a stáb. Dylan elmondja, hogy mindannyian nagyon hasonlóak, így hamar összebarátkoztak és, hogy Willel már az első találkozás után számot is cseréltek. Lassan egy év telt el a forgatás óta, de még mindig barátok. A következő kérdés a futásról és arról szó, hogy jó formában vannak-e emiatt vagy CGI-al csinálták meg a futás jeleneteket (What?!). Dylan rávágja, hogy igen, ő csak ott állt a lábait meg CGI-al odaszerkesztették később. (:D)


Kérdés: Milyen San Diego-ban jönni és szembesülni a rajongók izgatottságával?
Válasz: James elmondja, hogy számára a könyv és a film már egy és ugyanaz, nehéz elkülönítenie a kettőt. Soha nem unja meg, hogy látja ezeket az embereket, ahogyan sírnak és remegnek és hogy ez számára elképesztő.

Kérdés: Milyen volt Jamesnek látnia, hogy a karakterei életre kelnek?
Válasz: Ez a karriere csúcspontja, kétség kívül. Megosztja velünk azon kételyeit, hogy nem tudna több könyvet hozzáírni a mostani háromhoz, mert akaratlanul is ezeket a színészeket képzelné el a karaktereinek. Hozzáteszi, hogy nem is érti, J.K. Rowling hogyan tudta ezt megcsinálni. :D

Kérdés: Mikor Wes olvasta könyvet, mi fogta meg benne?
Válasz: Olyan a történet, mintha a Legyek Ura találkozna a Losttal. Remek az alapanyag és számos intenzív jelenetet lehetett belőle készíteni. Tetszett neki ez a testvériség a fiúk között és, hogy felnőttek nélkül vannak. Kicsit Pán Péteres a történet. 

Kérdés: Hogyan kezelték a színészek a rajongói elvárásokat?
Válasz: Dylan elmondja, hogy eddig nem is érezte a rajongói nyomást, mert nagyon elfogadóak voltak mindannyiukkal szemben. Csak pozitív visszajelzéseket kaptak mindennel kapcsolatban. Kaya hozzáteszi, hogy neki, mint színésznek csak az számít, hogy a munkáját megcsinálja, minden többit félre kell tenni. 

Kérdés: Miben tér el ez a többi YA-adaptációtól?
Válasz: Wes szerint abban, hogy ebben nincs szerelmi történet, legalább is az első könyvben nincs. Ebben a történetben a gyerekek nem megölni akarják egymást, hanem segíteni a másiknak és egymáson. Nagyon különbözik a többi filmtől és történettől, ezért is szerette annyira. Elmondja, hogy reméli ez a film, majd kitűnik a többi közül.  

Az utolsó kérdés úgy szólt, hogy meséljenek a karaktereikről, akiket játszanak. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése