2014. augusztus 11., hétfő

5 indok, amiért izgatottak lehetünk Az Útvesztő film miatt


Ahogyan arról már számos alkalommal írtunk, néhány szerencsés rajongó megtekinthette a filmet a Comic-Conon tartott vetítésen. A híres amerikai weboldal a hypable.com két munkatársa is bekerült azok közé, akik megnézhették a filmet. Nem sokkal ezután összeállítottak egy ötös listát, hogy mi az az öt dolog, ami miatt izgatottak kell, hogy legyünk a filmmel kapcsolatban.

1. A színészek tökéletesek a szerepre
Nem sok könyves adaptáció van, amiben sikerül megtalálni a megfelelő színészt egy-egy szerepre, de Az Útvesztő a legnagyobb elvárásainkat is felülmúlta. Minden színész őszinteséget és szívet ad a karakterének és ezt olyan energiával teszik, hogy nem tudod megállni, hogy ne szeress bele mindannyiukba. Olyan szenvedéllyel keltik életre a színészek a karaktereket, hogy úgy fogod érezni, mintha csak a könyvből ugrottak volna elénk.

2. Az útvesztő hatalmas és ijesztő, amilyennek elképzelted
A könyv olvasói talán kicsit óvatosak azzal kapcsolatban, hogy a készítők hogyan lesznek képesek életre kelteni az útvesztő félelmetességét, de Wes Ball (rendező) sikeres teljesítette a feladatot. Az útvesztő olyan, mintha saját gondolatai lennének és úgy nyitódik és záródik rá a kedvenc Tisztársainkra, hogy a székünkbe szorulva izgulunk értük. 

3. A Siratók rémálomba illőek és ijesztőek
A Siratók ijesztőek. Ha elképzeled, ha a képernyőn látod őket. Nem számít hogyan képzeled el őket, a filmben ijesztőnek és visszataszítónak fogod őket találni. A készítők eddig remekül eltitkolták, hogyan fognak kinézni, így amikor először fogod majd őket megpillantani, el fogod takarni a szemed. Mi is így tettünk.

4. Az összes kedvenc könyves jelened benne van a filmben
Nem listázzuk ki, vagy spoilerezzük el, melyekről van szó, de azt eláruljuk, hogy az összes olyan, mint ahogyan azt elképzelted. A változások teljesen érthetőek és világosak.

5. James Dashner jóváhagyja
Azoknak, akik eddig egy kő alatt éltek és nem követték twitteren James Dashnert: az író olyan odaadó a filmmel kapcsolatban, ahogyan a rajongóival. Kivette a részét a film elkészítéséből és hamar az egyik legnagyobb "film megnézést javasoló" lett. Rendben van, hogy szereted Az Útvesztőt, mert James is szereti. 

+ figyeljétek Jamest a filmben, vajon ki találja ki, hogy hol bukkan fel?


Forrás: [x]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése