2014. augusztus 31., vasárnap

Los Angelesi 'Q&A' panel

Egyik kedves olvasónk megtalálta és elküldte nekem a Los Angelesi 'Q&A' panel "rajongói felvételét", amit itt is köszönök szépen. :)
Erről a panelről már nem is csak egyszer írtam az oldalon, többek között ebben a bejegyzésben és ebben is megemlítettem a dolgot. Most viszont elhoztam nektek a panelt és a fordítását is.
Sajnos azt a 'Q&A'-t nem tudom megmutatni nektek, amelyiken Ki Hong is ott volt, mert eddig csak nagyon halk felvételeket találtam arról a rendezvényről. :(




Fordítás az ugrás után.


  • Első másfél perc: a színészek és Wes bevonul, majd mindenki elmondja, hogy kit játszik. Jelen van Wes (rendező), Blake (Chuck), Will (Gally), Dexter (Serpenyő), Alex (Winston), Kaya (Teresa), Thomas (Newt) és Dylan (Thomas).
  • Első kérdés Wesnek szól: ki élné túl Az Útvesztőt a jelen lévők közül? Wes Kayát mondja, majd a kérdező felteszi az egy millió dolláros kérdést: milyen volt az egyedüli lánynak lenni a Tisztáson? Kaya elmondja, amit mindig: jó volt, a fiúk kedvesek voltak és jól bántak vele. 
  • Második kérdés: Milyen csínyeket követtek el egymás ellen? Dexter meséli el a történetet: két hét forgatás után talált egy csomó szerelmes levelet a kellékek között, amit mind Will írt viccből. 
  • Harmadik kérdés (Dylanhez): Melyik jelenetet volt a legjobb forgatni? A fiú azt mondja, hogy mindet. :D 
  • Negyedik kérdés (Blake-hez): Milyen érzés volt "felnőttek" között lenni, hogy ő volt a legkisebb? Blake azt feleli (miután legyőzi a nagyon aranyos lányos zavarát :D), hogy nem viselkedtek úgy, mint a felnőttek, szóval könnyű volt. :DD
  • Az első fan kérdést nem igazán értettem (nem kapott szegény lány mikrofont, ahogyan a többiek sem fognak...), de valami olyasmit kérdezhetett, hogy mik Dylan jövőbeli tervei? Dylan azt feleli, hogy még sokat kell tanulni a színészkedésben és, hogy mivel szereti a baseballt, szeretne egyszer szerepelni egy baseball-filmben. 
  • A második rajongói kérdést sem lehet érteni, de Dylan válasza az, hogy a komoly, érzelmes jeleneteknél a legidegesebb, hogy azokat jól hozza. Azoknál jobban kell összpontosítania.
  • A harmadik kérdés a közönség egyik tagjától, Kayának és Dylannek szólt, hogy mik a különbségek egy sorozat és egy film forgatása között (?): Dylan elmondja, hogy hasonlóak. Az Útvesztőn gyorsan kellett dolgozniuk. A sorozatnak több évada van, ahol elég idejük van, hogy kifejtsenek egy karaktert, viszont a film nem ilyen. Kaya szerint a film kicsit keményebb, de számára minden munka ugyan olyan. 
  • A negyedik fan kérdés Willnek és Dylannek szól: milyen volt vicces filmek/sorozat után eljátszaniuk ezeket a szerepeket és, hogy melyik érezték inkább sajátjuknak? Will azt válaszolja, hogy nem hagyja abba a vígjátékokban szerepést sem. Dylan hasonlóan szűkszavú választ ad, annyit mond, hogy, mint színész, jó dolog két teljesen más karaktert játszani. 
  • Ezután felfedezik a közönség soraiban kollégájukat Chris Sheffieldet (Ben) (aki, hogy ha ott volt, nem tudom miért nem ment fel a színpadra válaszolni kérdésekre...). Ha jól értem ő kérdezi meg tőlük, hogy ki volt a kedvenc kollégájuk, mire Dylan azt feleli, hogy Chris Sheffield. :DD
  • A következő kérdés Thomasnak szól, ami ha jól értek az volt, hogy emlékszik-e arra, hogy mit csinált aznap, amikor megkapta a szerepet. A lány ezután megkérdezi, hogy aláírnák-e a könyvét, mire eljuttatják a színészekhez, majd a tollat az aláíráshoz hozzávágják Dylanhez és Kayához. (:DD) Thomast azt felei, hogy nem csinált semmit. :DDD Azt várta, hogy csörögjön a telefon. A kérdező ezután átpasszolja a többieknek a kérdést, hátha nekik van izgalmasabb történetük. :DD Blake elmondja, hogy neki sincs, ő is ugyanazt csinálta. :D Wes hozzáteszi, hogy meg van neki a felvétel arról, amikor Blake megkapta a szerepet és, hogy ezt majd láthatjuk a DVD-n. :DD 
  • Az ezt követő kérdés talán az lehetett, hogy kit játszanának el, ha nem a saját karakterüket, mire Thomas Gally-t mondja és megjegyzi, hogy nem ment neki túl jól. Dexter Minho-t mondja. Kaya egy Siratót játszana. :D Dylan Teresát mondja. :DD De hozzáteszi, hogy Alby, Minho, Newt vagy Chuck is jó lenne. :D 
  • Az utolsó előtti kérdés mindenkinek szól: melyik a kedvenc könyvük a sorozatból? Dylan Az Útvesztőt mondja, Kaya egyetért vele, ahogyan Dexter is Az Útvesztőt mondja. Thomas azt feleli: "Az Útvesztő nagyon jó." Alex szintén azt mondja, majd Will jegyzi meg, hogy ezt abba kellene hagyniuk. :DD Végül a Scorch Trilast mondja, mert Wes elmesélte nekik, hogy ha meg tudná csinálni azt is, akkor hogyan festene az első 15 perc és Will szerint azt mindenképpen látnunk kell. Blake is a Scorch Trilast mondja. 
  • Az utolsó kérdést éppen az teszi fel, aki felvette az egészet (hát ezt tök jól összehozta :D). Dylannek kíván boldog szülinapot, majd a kérdése úgy szól, hogy mivel ennyi angol színésszel dolgozott együtt fejlődött-e valamit az angol akcentusa és, hogy tud-e egy bemutatót tartani. Hát, ami ezután van, azt mindenki hallgassa meg maga, nagyon vicces. :DDD (17:45-től a videóban) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése