2014. szeptember 1., hétfő

NYEREMÉNYJÁTÉK!!!


Korábban már utaltunk rá nektek, hogy ezen a héten meglepetés vár rátok, és elérkezett az ideje, hogy lerántsuk róla a leplet. Igen, jól látjátok, nyereményjátékkel készültünk nektek a film előtti várakozás utolsó napjaiban. A játékban felajánlott nyereményekért hálás köszönet illeti a MoziComot.



A játék 2014 szept. 1-től 7-ig tart, vagyis egész héten játszhattok a nyereményekért, és úgy állítottuk be a Rafflecopter dobozt, hogy minden nap újra próbálkozhattok, így növelhetitek a nyerési esélyeiteket. (Eredményhirdetés értelemszerűen ezt követő nap várható.)

Email cím vagy Facebook profil szükséges a játékban való részvételhez, valamint a nevetek megadása is kötelező. Eztán válaszolni kell három kérdésre, és máris esélyetek lehet megnyerni az ajándékok egyikét. (A kérdések nem nehezek, mindegyikre megtalálható a válasz az oldalon, de a google is jó barát tud lenni. :) Természetesen mind a három helyes válasz szükséges a nyeréshez.

(Nem kötelező feliratkozni, de szívesen látunk titeket a blog rendszeres olvasói között is. :)

Kérdezhetnétek, hogy mit lehet nyerni? A MoziCom két példányt ajánlott fel James Dashner Az Útvesztő című könyvéből, az új filmborítós kiadásból, mellette pedig két Az Útvesztő notesz is gazdára talál. Az alábbi csodás ajándékok várnak rátok.



Az alábbi Rafflecopter dobozban érhetitek el a kérdéseket a bejelentkezés után:

a Rafflecopter giveaway

A végén pedig hozom a két hivatalos MoziCom által rendelkezésünkre bocsájtott eddigi előzetest a filmhez:



A játékot nyugodtan terjeszthetitek, hirdethetitek a többi rajongó között. És sok szerencsét kívánunk mindenkinek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése